Aholafarmin riistalounas

  Tervetuloa idylliseen Latopirttiimme nauttimaan aitoa riistasta valmistettua lähiruokaa!

  1 tunti

  Helppo

  4 Arvostelua

  Kuvaus

  Riistalounaan tarjoilut valmistuvat emännän omassa keittiössä ja sen raaka-aineet ovat lähtöisin pääosin lähimetsistä, sekä muualta omasta maakunnasta. Pääraaka-aineena käytetty villisika on kasvatettu omassa kylässä ja se on ruokittu villisian luontaisella ruoalla, eli viljalla ja heinällä, ei teollisilla rehuilla.
  Riistalounaalla saatamme tarjoilla villisian sijasta myös hirvipaistia, lähiruokaa sekin totta kai.
  Tilan isäntäpariskunta ottaa Teidät lämmöllä vastaan ​​​​​​​odotettuina vieraina Latopirttiin, jossa tilan historia ja nykypäivän kohtaavat ihastuttavalla tavalla!

  Varaa makumatka Aholafarmille, tehdään yhdessä mukavia muistoja!
  Aholafarmin Latopirtti on nostalginen ja taatusti erilainen lounaspaikka, se on entinen, n. 1900-luvun alku  rakennettu heinälato.
  Sen ikkunoista avautuu kaunis näkymä, joka vaihtuu vuoden aikojen mukaan.

  Hintaan sisältyy

  Hintaan sisältyy lähiraaka-aineista tuotettu lounas, joka sisältää: Ylikypsää villisikaa kuusenkerkillä, katajanmarjoilla ja muilla yrteillä marinoituna (tai vastaavasti lihaa saattaa olla myös hirvipaistia), keitettyjä paikallisia perunoita,  lähimetsän puolukkasurvosta, kurkku-sipulisalaattia, sienisalaattia, ruisleipää, maalaisrieskaa, lähijuustoa, vettä, kotikaljaa ja herukkamehua.
  Vuodenajasta riippuen jälkiruoka valmistuu marjoista tai villivihanneksista.
  Luonnollisesti kahvi ja haudutettu tee kuuluu kattaukseen mukaan leivoksen kera.
  Kaikki tarjoilut ovat laktoosittomia ja tarjolla on myös gluteenittomia tuotteita, mutta ilmoitathan kuitenkin tilatessasi gluteenittomuudesta vielä erikseen.

  Hintaan ei sisälly

  Huomioithan

  Esteettömyys: Latopirttiin on pienet portaat, mutta siihen saa mahdollista luiskan. Puuceessä on tartuntakahvat, mutta rollaattori tai pyörätuoli eivät mahdu sinne sisälle.

  Mitä minun tulee tuoda mukana?

  Latopirtti sijaitsee nurmea kasvavalla pellolla ja kevään ja syksyn märimpään aikaan autoa ei voi ajaa pihaan, vaan autolta on käveltävä n. 30 m matka Latopirttiin. Siksi suosittelemme pukemaan säänmukaiset jalkineet märkään aikaan.

  Tapaamispaikat

  Tämä elämys voidaan aloittaa seuraavista paikoista:
  Aholafarm
  Kirkkovuorentie 291
  Hamina

  Aholafarmin riistalounas

  1 tunti

  Helppo

  4 Arvostelua

  Seuraava:

  su 04.syyskuuta'22

  kohde

  Hamina

  alkaen

  EUR 174.00