• Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image

  Hyvän mielen alpakkatilaelämys Haminassa koko perheelle.

  Tutustu pehmoisiin alpakoihin ja suloisiin kääpiövuohiin Merikeinun Alpakkatilalla Haminassa. Vietä hauskoja hetkiä maalaismiljöössä, ja nappaa loman hilpein selfie uteliaan Fanny-alpakan kanssa!

  2 tuntia

  Helppo

  Kuvaus

  Tilavierailun aikana tutustut Merikeinun alpakkatilaan ja sen asukkaisiin – alpakoihin, kääpiövuohiin ja kaneihin. Kuulet kierroksen aikana alpakoiden ja vuohien hoidosta sekä Vuorenpään tilan vaiheista.
  Erityisesti alpakat ovat persoja paitsi rapsutuksille niin myös herkuille. Meiltä saat makupalat mukaan eläimille tarjottavaksi. Halutessasi pääset kokeilemaan myös alpakan taluttamista pihapiirissä. Ja voit ottaa vaikka selfien söpön eläinystävän seurassa!
  Tilakierroksen lopuksi nautimme virvokehetkestä (kahvi/tee/mehu) tilan leivonnaisten kera. Terassiltamme voit samalla ihastella maalaismaisemaa, luonnon rauhaa ja eläinten touhuiluja. Tilavierailun kesto kokonaisuudessaan on noin 2 h.

  Haminan Husulassa sijaitseva Merikeinun alpakkatila on ollut saman suvun ylläpitämä jo yli 100 vuotta. Suvun henkilöt ovat todistaneet sodan melskeitä ja olleet mukana ihmisten kiehtovissa elämäntarinoissa jo useiden sukupolvien ajan. Tällä hetkellä tilalla asuu vakituisesti kuusi alpakkaa (joista yksi on kesän 2020 vasa) ja viisi afrikkalaista kääpiövuohta. Lisäksi tilalta löytyy kaneja ja kissoja.

  Hintaan sisältyy

  - Opastettu kierros Merikeinun alpakkatilalla  

  - Tutustuminen tilan eläimiin 

  - Kahvi/tee/mehu leivonnaisen kera 

  - Ilmainen pysäköinti tilan piha-alueella

  Huomioithan

  Liikumme sekä ulkona että tilan eläinasukkaiden talleissa. Varaathan tukevat kävelykengät ja säähän sopivan vaatetuksen. Toivomme ettet pelästy pientä kuratahraa kengässä tai vaatteissa.
  Alpakat ja vuohet harvoin aiheuttavat allergisia reaktioita mutta huomioithan, että tilalla on monenlaisia eläimiä.
  Autolla on tilalle helppo saapua, ja parkkipaikkoja löytyy tilan pihasta. Tilalle pääsee myös bussilla kouluaikoina. Lähin bussipysäkki sijaitsee noin 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bussiyhteys kulkee Haminasta Husulaan. Kotkasta tullessa vaihto Haminassa Husulan läpi menevään bussiin. Husulan kautta kulkevat Hamina-Pyhältö ja Hamina-Kitula bussiyhteydet.
  Meille myös koiraystävät ovat tervetulleita, pidäthän koirasi kuitenkin aina kytkettynä.

  Mitä minun tulee tuoda mukana?

  Luvassa voi olla loman paras selfie eläinkaverin kanssa, joten pidäthän kännykän tai kameran lähellä.

  Tapaamispaikat

  Tämä elämys voidaan aloittaa seuraavista paikoista:
  Merikeinu Alpaca farm
  Mustikkatie 16
  Hamina

  Hyvän mielen alpakkatilaelämys Haminassa koko perheelle.

  2 tuntia

  Helppo

  Seuraava:

  la 20.huhtik.'24

  kohde

  Hamina

  alkaen

  EUR 60.00