• Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image

  Lohen kalastusta Ykköspoolilla

  Tiedätkö miltä tuntuu, kun suurlohi taistelee vastaan, tai sen tunteen, kun olet saanut sen ylös ja saat jakaa tämän ikimuistoisen elämyksen ystäviesi kanssa?

  6 tuntia

  Helppo

  Kuvaus

  Ykköspooli, kuten nimikin jo sen kertoo, on Kymijoen lohipaikka nro. 1. Paikka on kuuluisa suurlohistaan ja taimenistaan. Kohde sijaitsee heti Koivukosken voimalan alla, minkä takia alueelle kertyy runsaasti kalaa. Kyseessä on yksityisalue, jossa on runsaasti helposti kalastettavaa aluetta laitureilla höystettynä. Mahdollisuus myös soutukalastukseen. Alueella on myös viihtyisä laavu ja ulkoruokailu tasot. Faciliteetit ovat parhaasta päästä ja tänne tohtii tuoda myös arvovieraita.

  Ykköspoolin kalastusalueella kalastus tapahtuu joko uistinta kalastuslaiturilta heittäen ja/tai oppaan soutamassa veneessä uistellen. Kesäkuussa kohdekalana on lähinnä kirjolohi. Heinäkuusta lähtien lohi ja taimen aloittavat nousunsa jokeen, jolloin keskitymme niiden kalastukseen. Sivusaaliina mahdollisuus myös kuhaan ja ahveneen. Ykköspooli on myös tunnettu trofee luokan hauistaan, joita on alueella varsin tiheästi.

  Matkaohjelma

  Tapaaminen kohteessa klo 10.00

  Esittäytyminen ja kohteen sääntöjen ja turvallisuusasioiden läpikäynti

  Kalastusta oppaan johdolla

  Nokipannukahvit

  Tapahtuma päättyy klo 16.00

  Hintaan sisältyy

  Hintaan sisältyy

  -Kalastusoikeus Koivukosken yrityskalastusalueella

  -Kalastusoppaan palvelut

  -Kalastuksessa käytettävät kalastusvälineet, soutuveneen käyttömahdollisuus

  -Nokipannukahvit pienen purtavan kera

  -Vakuutukset

  Hintaan ei sisälly

  Kalastusmatka ei sisällä automaattisesti eväitä ja kalastuslupia, mutta ne ovat tilattavissa erikseen pyydettäessä. Asiakas voi itse ostaa kalastonhoitomaksun kätevästi osoitteesta: eraluvat.fi

  tai tarvittaessa pyytää opasta hankkimaan luvat. Lupien hinnat lisätään tuotteen lopulliseen hintaan. Opas tarkistaa ennen vesille lähtöä, että luvat ovat kunnossa. Ilman kalastuslupia ei kalastusmatkaa voida järjestää.

  -Alle 18 ja yli 65- vuotiaat eivät tätä lupaa tarvitse

  Huomioithan

  Lisäpalveluina majoitus, sauna ja ruokailu on mahdollista tilata suoraan tapahtuman järjestäjältä, (Kymi Fishing Oy) kolme päivää ennen tapahtumaa.

  Mitä minun tulee tuoda mukana?

  Varauduthan säänmukaisella varustuksella. 

  Tapaamispaikat

  Tämä elämys voidaan aloittaa seuraavista paikoista:
  Meeting point
  Jokipolku 61
  Kotka

  Lohen kalastusta Ykköspoolilla

  6 tuntia

  Helppo

  Seuraava:

  la 01.kesäk.'24

  kohde

  Kotka

  alkaen

  EUR 1200.00