• Naantali old town is a must-see sight
  Naantalin vanha kaupunki on nähtävyys
 • Guided tour in Naantali old town
  Opastettu kierros Naantalin vanhassa kaupungissa
 • Naantali old town
  Naantalin vanha kaupunki

  Naantalin vanhan kaupungin opastettu kävelykierros

  Mielenkiintoinen opastettu kävelykierros puutalokaupungissa

  1 tunti

  Helppo

  Kuvaus

  Tutustu Naantaliin opastetusti

  Naantalin vanha kaupunki, jonka sydämeen meri lipuu, kätkee sisällee kertomisen arvoisia tarinoita. Historia, romantiikka, kylpylä ja ihmiset ovat osa tätä tarinaa.

  Vanhat värikkäät puutalot Naantalissa ovat alueen ehdoton nähtävyys. Naantalin puutalokaupunki ja sen rantaa syleilevä meri sekä saaristo ovat Naantalin erityispiirteitä ja moni kuvailee kaunista vanhaa kaupunkia kuin astuisi ajassa vuosisatoja taaksepäin. Naantalin vanhassa kaupungissa riittääkin tarinoita muinaisen luostarikaupungin alkuajoista lähtien. Tiesitkö, että jokaisella Naantalin vanhan kaupungin talolla on oma nimensä? Entä arvaatko, missä kohtaa on aikoinaan lipunut pieni lahti kohti nykyistä keskustaa? Voisivatkohan nimet Sillankorva ja Sillanpää antaa siitä vihjeitä..

  Naantalin vanhan kaupungin opastetulla kierroksella kuullaan tarinoita menneisyydestä

  Luostarin perustaminen Ailostenniemelle aikaansai pienen Vallis Gratiaen syntymisen (Nadhendaal ruotsiksi). Suomalaisten suuhun nimi kääntyi pian Naantaliksi ja siitä alkoi värikkään pienen kaupungin tarina. Vanhan kaupungin opastetulla kierroksella kuullaan Naantalin 

  auringosta, kylpylä-ajasta, Naantalin erikoisista asukeista, piparkakuista ja Tokka-Lotastakin. Lähde mukaan kuulemaan ja ihmettelemään lähes 600-vuotisen kaupungin mennyttä elämää. Opastettu kävelykierros Naantalin vanhassa kaupungissa lähtee Visit Naantalin toimiston edestä. Opastus pidetään suomeksi ja tiivistetään tarvittaessa matkan varrella ruotsiksi ja englanniksi. Kierros kestää tunnin.

  Tämä kierros sopii kaikille vanhoista puutaloista sekä Suomen keski-aikaisesta historiasta kiinnostuneille. Kierroksen aikana kuullaan otteita aina luostari-ajoista nykypäivään asti. Yhdistä Naantalin vanhan kaupungin kierrokseen opastus Kultarannan puutarhassa klo 14.00 tai vaikkapa illanvietto Naantalin rannan ravintoloissa tai Teatteri Emmassa.

  Matkaohjelma

  Tällä tunnin opastetulla kävelykierroksella tutustutaan Naantalin vanhan kaupungin kiehtovaan historiaan. Kierros alkaa Visit Naantalin toimiston edestä ja kestää tunnin verran. Käveltävä matka on noin kilometri.

  Hintaan sisältyy

  Huomioithan

  • Huom! Lipuilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

  Mitä minun tulee tuoda mukana?

  - Mukavat kävelykengät
  - Kamera

  Tapaamispaikat

  Tämä elämys voidaan aloittaa seuraavista paikoista:
  Guided tour in Naantali old town
  Nunnakatu 2
  Naantali

  Naantalin vanhan kaupungin opastettu kävelykierros

  1 tunti

  Helppo

  kohde

  Naantali

  alkaen

  EUR 10.00