Perinteinen Sauna loma kahdelle hengelle

  Tule ja nauti suomalaisesta maaseutumaisemasta ja perinteisistä suomalaisista saunoista. Rentoudu lomallasi alusta loppuun.

  3 päivää

  Erittäin helppo

  29 Arvostelua

  Kuvaus

  Tule ja nauti suomalaisesta maaseutumaisemasta ja perinteisistä suomalaisista saunoista. Rentoudu lomallasi alusta loppuun. Nauttien hiljaisuudesta ja rauhasta. Lomasi aikana pääset kokemaan 2 erilaista saunaa. Nauttimaan talon isännän loihtimista ruuista. Lomasi lopuksi pääset reki/kärry ajelulle läheiselle laavulle suuren työhevosen vetämänä ja nauttimaan eväitä nuotion lämmössä. 

  Talonpoikaistilan persoonalliset majoitushuoneet sijaitsevat 1800- luvun alussa perustetun maatilan vanhoissa hirsirakennuksissa kuten Viljamakasiinissa, Puariaitassa ja Pakarissa. Kukin kuudesta huoneesta on sisustettu omannäköisekseen vanhaa ja uutta yhdistellen. Hurmaavat huoneet kertovat oman historiallisen tarinansa yöpyjilleen. Huoneissa lepää silmä ja mieli.

  Majoitushuoneet ovat sähkölämmitteisiä ja käytössä ympäri vuoden.

  Mikäli olet kovin herkkäuninen, suosittelemme ottamaan korvatulpat matkaasi mukaan.

  Huoneet eivät ole äänieristettyjä.

  Huonevarustus: sängyt, pieni oleilutila, maalaishenkinen minibaari, vedenkeitin, teetä, kaakaota ja kahvia (pika).

  Pihapiirin Galleriasta löytyy veloituksettomaan käyttöön mikro, kahvinkeitin, jääkaappi, keittolevy, polttopuita, makkaratikkuja, pihapelejä. Kievariravintolan takkahuoneesta löydät television, lapsille dvd elokuvia ja muhku-sohvan rentoon istuskeluun. Kysy myös lautapelejä ravintolasta!

  Ympärillämme ei ole katuvaloja, mutta sitäkin upeampi tähtitaivas, kuutamo ja revontulet. Mikäli suosit välimatkojen kävelyä tai muuten vain happihyppelyitä iltaisin kävelyretkien muodossa, suosittelemme pakkaamaan mukaasi heijastimen/heijastinliivin sekä otsalampun tai taskulampun. Tarvittaessa saat Kievariravintolasta taskulampun lainaksi.

  Kuten maalaisromanttiseen elämykseen kuuluu, saniteettitilamme, saunamme, ravintolamme ja tanssivinttimme sijaitsevat iki-ihanassa navetassa. Etäisyys n.20 metriä.

  Hintaan sisältyy

  Hintaan sisältyy tervetuliaisjuoma, koivusauna, mallassauna ja kylpypalju, 2x aamiainen, iltapala ja illallinen Inn's -ravintolassa. Kuohuviini ja cocktail pala tuokio. Majoitus tunnelmallisessa kahden hengen huoneessa, liinavaatteet, pyyhkeet. Lounas reki/kärryretki laavulle . Allergiat ja kasvis-/kalaruokavaliot otetaan huomioon maksutta. Lapset 2-12-vuotiaat -50% alennus.

  Hintaan ei sisälly

  Huomioithan

  Vastaanotamme vieraita klo 15.00 - 21.00 välillä, jonka jälkeen vastaanotto sulkeutuu. Myöhäisemmästä saapumismahdollisuudesta tulee kysyä erikseen. Huoneiden luovutus on klo 12.00 mennessä. Saapumisilmoittautuminen tapahtuu Kievariravintolan tiloissa, pääsisäänkäynti löytyy sisäpihan puolelta.

  Tilalla ei ole virallista vastaanottoa, jonka vuoksi toivomme ennakkotietona arviota saapumisajastanne.  Mahdolliset muutokset ilmoittamaanne saapumisaika-arvioon voitte lähettää meille samana päivänä suoraan tekstiviestillä numeroomme +358 500 231855.

  Kuinka pääset tänne:

  Luomajärven Hevoskievari sijaitsee viihtyisällä paikalla Tampereen lähellä vain 66 km pohjoiseen Tampere Pirkkalan kansainväliseltä lentoasemalta ja 240 km Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Ajoreitti kohteeseen kulkee perinteisen suomalaisen maaseudun läpi peltoineen ja metsineen ja ajon aikana pääsee myös kurkistamaan Mahnalaa, joka on kansallisesti tunnustettu Keski-Hämeen perinteisiksi maisemaksi.

  Bussilla:

  Bussi lähtee Tampereelta klo 10.30 ja saapuu lähellä olevalle pysäkille noin klo 12.00. Matka sisältää yhden siirron, ja kuljettaja neuvoo sinua. Bussi lähtee Kievarilta arkisin klo 9.42 ja viikonloppuisin klo 11.42.

  Autolla:

  Tampereen Valtatie 3:lta Vaasaan päin. Aja Ikaalisissa tietä nro 265 kohti Kankaanpäätä. Ajettuasi noin 8,5 km, näet majatalolle johtavat liikennemerkit. Käänny oikealle ja tulet määränpäähän. Suosittelemme etsimään tarkempia ohjeita mm. Google Kartat.


  Varattu vierailukokonaisuus maksetaan kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä. 

  Mikäli asiakas peruu vierailunsa aikaisemmin kuin 28vrk ennen varattua vierailua, pidätämme 30% varauksen kokonaishinnasta. Mikäli varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 28 vuorokautta ennen loman alkua, veloitetaan vierailuhinta kokonaisuudessaan.


  Mitä minun tulee tuoda mukana?

  Lämpimät/vedenpitävät ulkoiluvaatteet, vaihtovaatteet, hygienia tarvikkeet, otsalamppu.

  Tapaamispaikat

  Tämä elämys voidaan aloittaa seuraavista paikoista:
  Luomajärven Hevoskievari
  Luomajärventie 34
  Ikaalinen

  Perinteinen Sauna loma kahdelle hengelle

  3 päivää

  Erittäin helppo

  29 Arvostelua

  Seuraava:

  pe 08.heinäkuuta'22

  kohde

  Ikaalinen

  alkaen

  EUR 510.00