• Image
 • Image
 • Image

  PUISTOJUMPPA KARHULAN JOKIPUISTO

  Pääset kokemaan ikimuistoisen liikuntahetken ja Ihastu ikihyviksi kauniiseen kotkaan avaavan ja aktivoivan liikkeen myötä, saat itsellesi hetken aikaa nauttia ja ohjatusta pehmeästä liikunnasta ryhmässä. Näillä tunneilla pääset eroon matkan rasituksista

  1 tunti

  Helppo

  Kuvaus

  Rentouttava aktiviteetti virkistämään kehoa ja mieltä matkailun lomassa. Katariinan meripuiston kallioilla voit katsoa kaukaisuuteen merelle samalla kun teet koko kehoa ja mieltä hellivää ohjattua jooga harjoitusta. Tämän tunnin päätteeksi saat hyvän vireen jonka tunnet ja muistat vielä pitkään. Tähän jooga ryhmään voit osallistua yksin tai kaverisi kanssa. Raikkaa merituulen helliessä rauhoittavaa Joogaa rantakallioilla kotkan upeimmassa puistoissa on täydellinen kokonaisuus matkalaisen kehon ja mielen hyvinvointiin. Kehosi rentoutuu ja jaksat jatkaa virkeänä harjoituksen jälkeen. Tunnin jooga harjoituksen aikana pääset suorittamaan ikimuistoisen liikunta hetken kotkan upeissa rannikko maisemissa liikunta-alan ammattilaisen ohjauksella. Tunnin jälkeen tarjolla haudutettua teetä!

  Hintaan sisältyy

  Varusteet, joogamatto, viltti, ohjaaja, keitetty tee sisältyvät hintaan. Oppitunti soveltuu esiintymiseen myös sateessa, jolloin kertakäyttöiset sadetakit sisältyvät palvelun sisältöön. (Rankkasade ja ukkonen keskeyttävät palvelun niin kauan kuin on tarpeen)

  Hintaan ei sisälly

  Emme voi luvata auringon paistetta maksua vastaan. Koska kalliot voivat olla viileitä, voit ottaa oman viltin mukaasi ja varustaa itsesi lämpimillä vaatteilla paikan päällä harjoituksia varten.

  Huomioithan

  Nykyinen terveys, operoidut nivelet tai lääkkeet voivat vaikuttaa suorituskykyyn ja vaikutuksiin. Luokka soveltuu kaikille tasoille, ottaen huomioon edelliset kohdat etukäteen ja annetaan ohjaajalle alustavina tiedoina ennen palvelun aloittamista. Alkoholin käyttö tai osallistuminen päihtyneenä on kielletty terveydellisistä syistä.

  Mitä minun tulee tuoda mukana?

  Tunti pidetään Karhulan jokipuistossa. Tarvitset pullon vettä ja onnellisen mielen. Muut tarvittavat varusteet sisältyvät hintaan. Ole hyvä ja saavu tunnille viisi minuuttia aikaisemmin kohtaamispaikkaan parkkipaikalle, leikkipuiston päätyyn.

  Tapaamispaikat

  Tämä elämys voidaan aloittaa seuraavista paikoista:
  Jokipuiston parkkipaikka
  Urheilukatu 3
  Kotka

  PUISTOJUMPPA KARHULAN JOKIPUISTO

  1 tunti

  Helppo

  Seuraava:

  ma 04.maalisk.'24

  kohde

  Karhula

  alkaen

  EUR 15.00