Risteily Kaarnetsaareen, Linnanasaaren kansallispuistoon

  Lähde omatoimiselle päiväretkelle Kaarnetsaareen. Risteilyaluksemme vie teidät lähisaarelle, josta löytyy niin luontopolkuja, upeita maisemia kuin kahvila.

  2 tuntia ja 30 minuuttia

  Erittäin helppo

  Kuvaus

  Omatoiminen retki Kaarnetsaareen

  Risteily Kaarnetsaareen vie sinut päivittäin omatoimiselle retkelle Linnansaaren kansallispuiston maisemiin. Kaarnetsaaresta löydät mm. Saarikahvilan, joka on avoinna päivittäin klo 10.30-16.30 sekä tulipaikan, jossa voitte nauttia myös omat retkieväät. Kaarnetsaaresta löydät myös uuden Suomen eläimet RA-luontopolun, joka johdattaa sinut lisätyn todellisuuden avulla oppimaan luontomme upeista eläinlajeista innostavalla tavalla ja faktatietoon perustuen. Luontopolku on 1,5km pituinen rengasreitti. Sovellus kannattaa ladata jo kotona tai Järvisydämen vastaanotossa, jossa voit ladata WLAN verkossa.

  Retki lähtee Järvisydämen satamasta klo 8.00, 11.00, 14.00 ja 18.00 M/S Marival laivalla. Laivamatkan kesto on n. 20min.
  Paluuajan voitte valita itse: klo 10.15, klo 13.15, 16.15 tai 20.15. Olettehan paluukyytiä varten laivalaiturilla hyvissä ajoin!

  Paluumatkan kesto n.  20min.

  Hintaan sisältyy

  Meno-paluu risteily

  Mitä minun tulee tuoda mukana?

  Säänmukainen ulkovaatetus.

  Tapaamispaikat

  Tämä elämys voidaan aloittaa seuraavista paikoista:
  Hotel & Spa Resort Järvisydän
  Porosalmentie 313
  Rantasalmi

  Risteily Kaarnetsaareen, Linnanasaaren kansallispuistoon

  2 tuntia ja 30 minuuttia

  Erittäin helppo

  kohde

  Rantasalmi

  alkaen

  EUR 32.90