Tarinallinen Britan ruokakierros Katariinan linnoituskaupungissa keskiviikkoisin klo 13.00

  Tarinallinen ruokakierros Katariinan linnoituskaupungissa Brita Hagbergin matkassa

  2 tuntia ja 30 minuuttia

  Helppo

  Kuvaus

  Brita Hagberg, nainen sotilaan vaatteissa, saapui Katariinan linnoituskaupunkiin 1700- luvun lopulla etsimään Ruotsinsalmen meritaisteluihin pestautunutta miestään. Sotilaaksi naamioituminen oli Britan keino päästä matkaan.

  Britan ruokakierros on kävellen kuljettava tarinallinen opastus rantareitillä Katariinan kaupunginosan ja Sapokan maisemissa. Matkan aikana Brita kertoo oman tarinansa meritaisteluista ja Katariinan linnoituskaupungin arjesta sekä tietenkin 1700-luvun lopun ruoka- ja juomatavoista. Osallistujat saavat myös vinkit omatoimiseen seikkailuun yhteisen retken jälkeen.

  Kierros alkaa tunnelmaa kohottavalla lasillisella kuplivaa. Kokonaisuudessaan tarinaopastus kestää noin 2 ½ tuntia ja sisältää kaksi pientä ruokamaistiaista ja kierroksen päättävän aterian.

  Tuote vaatii 8 osallistujaa toteutuakseen. Mikäli asiakasmäärä ei täyty, tuote perutaan, josta asiakkaalle tulee yhteydenotto ja maksettu summa palautetaan tai asiakkaalla annetaan mahdollisuus vaihtaa tuote toiselle päivälle.

  Minimiostos 2 asiakaspaikkaa

  Hintaan sisältyy

  Tuotteeseen kuulu tarinaopastus noin 4 km mittaisella kävellen kuljettavalla reitillä. Matkan varrella nautimme Katariinan kauniista puistosta, koskemattomasta luonnosta ja historiallisista kohteista. Retken aikana nautimme alkumaljan, pari ruokamaistiaista ja kierroksen päättävän aterian. Lopuksi oppaalta saa retkivinkkejä, mihin Kotkassa kannattaa tutustua.

  Mitä minun tulee tuoda mukana?

  Pukeuduthan sään mukaisella vaatetuksella sekä maastossa tai hiekkateillä kulkemiseen soveltuvilla kengillä. Kuumalla kelillä suositellaan vesipullon mukaan ottamista.

  Tapaamispaikat

  Tämä elämys voidaan aloittaa seuraavista paikoista:
  Katariinan meripuisto
  Öljysatamantie 4
  Kotka

  Tarinallinen Britan ruokakierros Katariinan linnoituskaupungissa keskiviikkoisin klo 13.00

  2 tuntia ja 30 minuuttia

  Helppo

  kohde

  Kotka

  alkaen

  EUR 78.00