• Image
  • Image
  • Image

    Saunayoga

    Kehoa ja mieltä hellivä kokemus syntyy saunan hiljaisuudesta, lämmöstä ja joogaan pohjautuvista helpoista liikkeistä. Yksityisohjaus ja sauna!

    2 tuntia

    Helppo

    Kuvaus

    Saunayoga

    Saunayoga on noin 50-asteisen saunan lämmössä lauteilla istuen tehtävä harjoitus. Kehoa ja mieltä hellivä kokemus syntyy saunan hiljaisuudesta ja joogaan pohjautuvista helpoista liikkeistä. Saunan mieto lämpö ja lempeät joogaliikkeet purkavat yhdessä kehon jännitystiloja ja rauhoittavat mieltä.

    Saunayoga-sarja kestää n 30-45min ja koostuu kuudesta asennosta. Asennot vahvistavat keskivartalon ja jalkojen lihaksia, lisäävät selkärangan ja lonkkien liikkuvuutta sekä venyttävät ylävartalon ja pakaroiden lihaksia. Lisäksi ne vilkastuttavat aineenvaihduntaa, vähentävät stressiä ja auttavat nukkumaan paremmin.

    Saunayoga sopii lempeäksi treeneiksi tai rentoutumiseen kaikille ikään, kokoon tai kuntotasoon katsomatta. Sarjan tekeminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta.

    Ryhmäkoko: 2-6 henkilöä
    Paikka: Oravi, Ruukinrannan sauna
    Kesto: 30-45min yoga + 1h saunonta aikaa yogan jälkeen, uintimahdollisuus Oravin kanavassa.
    Opastuskielet: suomi, ruotsi  ja englanti
    Välineet ja varusteet: pyyhe, jumppavaatteet ja hikipyyhe. Lue täältä miten voit valmistautua saunayogaan!

    HINTA: 25€/hlö

    Valitse kalenterista sopiva aika, valitse maksu paikanpäällä ja lähetä varaus. Tarkistamme saunan sekä ohjaajan varaustilanteen ja vastaamme sinulle vuorokauden kuluessa. Toki voit tehdä varauksen myös suoraan myyntipalveluun oravi(at)saimaaholiday.net tai 044-2747078.


    "Saunayogan jälkeen lihakset ovat elastiset. Selkäranka ja nivelet tuntuvat siltä kuin ne olisi voideltu lämpimällä öljyllä. Harjoitus pysäyttää tehokkaasti myös mielen oravanpyörän."


    Hintaan sisältyy

    Opastus ja saunan käyttö joogan jälkeen.

    Mitä minun tulee tuoda mukana?

    Tuo mukanasi pyyhe, kevyt vaatetus, halutessasi uimapuku ja vesipullo.

    Tapaamispaikat

    Tämä elämys voidaan aloittaa seuraavista paikoista:
    SaimaaHoliday Oravi
    Kiramontie
    Savonlinna

    Saunayoga

    2 tuntia

    Helppo

    Seuraava:

    to 02.toukok.'24

    kohde

    Oravi

    alkaen

    EUR 25.00