Elämys Suomi

Näin se toimii

Elämys Suomi

Näin se toimii


Elämys Suomi – Elämys Groupin kotimaa

Elämys Group on uuden sukupolven matkailukonserni, jonka ytimessä on Suomen parhaiden osaajien tarjoama huippupalvelu sekä alan uusimpien teknisten ratkaisujen tehokas hyödyntäminen. Asiakkaille tämä näkyy laajana tuotevalikoimana, edullisina hintoina, sujuvana varauskokemuksena ja asiantuntevana palveluna.

Elämys Suomi -sivustolla voit suunnitella ja varata oman matkan helposti. Sivustolta löytyy valmiiksi rakennettuja monipuolisia reittikokonaisuuksia eri puolelta Suomea. Jokaiseen reittiin on sisällytetty majoitukset sekä aktiviteetit ja reittejä voi muokata omien kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Saatavuus palveluissa on aina reaaliaikainen, joten saat vahvistuksen saman tien varauksen jälkeen. Reittityökalu laskee etäisyydet ja matka-ajat puolestasi sekä huomioi aktiviteettien ajankohdat ja kestot. Matkoilla voi käyttää omaa autoa, pyörää tai muuta kulkuneuvoa, tai lisätä varaukselle lopuksi vuokra-auton. Kokonaisuudesta syntyy matkapaketti, jossa on kattava kuluttajasuoja matkapakettiehtojen mukaisesti. Vastuullinen matkanjärjestäjä Elämys DMC Oy.


Näin muokkaat itsellesi reitin ja varaat matkapaketin Elämys Suomessa

Jotta pääset helposti alkuun, olemme luoneet yhteistyössä alueellisten kumppaneidemme kanssa erilaisia reittipohjia. Kun olet valinnut kiinnostavan reitin sekä sopivan ajankohdan ja henkilömäärän, pääset seuraavassa vaiheessa muokkaamaan pysähdys- ja yöpymispaikkoja mielesi mukaan. Hotelleita ja muita majoituksia sekä huonetyyppejä voi vaihtaa muokkaa tai korvaa -painikkeiden kautta. 

Niin ikään aktiviteetteja voi muokata tai korvata, halutessasi myös poistaa kokonaan. Tarjolla on maksullisia aktiviteetteja, joihin sovelletaan matkapaketin muutos- ja peruutusehtoja, sekä omatoimisia ilmaisia aktiviteetteja. Näiden omatoimisten aktiviteettien kautta pääset tekemään matkastasi monipuolisen ja matkan kokonaiskeston suunnittelu helpottuu. 

Viimeisessä vaiheessa voit valita vuokra-auton varaukselle reitin aloitus- ja lopetuspisteiden mukaisesti. Mikäli kuljet omalla ajoneuvolla, siirry suoraan matkustajatietojen täyttämiseen. Maksaminen tapahtuu kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä. 

Huom! Suosituimpina loma-aikoina tietyissä kohteissa majoitukset ja aktiviteetit myydään hyvissä ajoin etukäteen loppuun. Voi siis syntyä tilanteita, että halutulle ajankohdalle ei löydy sopivaa matkapakettikokonaisuutta. Saatavuustiedot niin majoituksissa kuin aktiviteeteissa ovat reaaliaikaisia. 


Yhteistyökumppanille

Oletko yrittäjä ja haluat aktiviteettisi tai majoituksesi tarjolle Elämys Suomen valikoimaan?

Ota yhteyttä Elämys Suomeen ja kerromme mieluusti lisää!

Kerromme millä rajapintaratkaisuilla tuotteet nousevat myyntiin. Tämä on samalla väylä saada tuotteesi kansainvälisille markkinoille englannin tai saksan kielisillä sisällöillä.

Yhteystiedot
Email: suomi@elamysgroup.com
Puh: 09 2510 2012