• Image
 • Image
  Blue lake -Saimaa
 • Image
  Oravi village
 • Image
  Oravi village
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image

  Aloittelijoiden melontaretki

  Opi melomaan turvallisesti oppaan kanssa. Tämä on 3 tunnin tehopaketti retkimelontaan jossa opit perusteet pakkaamisesta, turvallisuudesta ja kanootti/ kajakkimelonnasta. Opetusta maalla ja vesillä!

  3 tuntia

  Helppo

  Kuvaus

  Aloittelijoiden melontaretki 3 tuntia Oravin Melontakeskukselta


  Aloittelijoiden retkellä pääset tutustumaan melontaan turvallisesti oppaan kanssa. Retkellä tutustutaan melontakalustoon, pakkaamiseen sekä turvallisuuteen/ pelastautumiseen melontaretkillä. Harjoittelemme melontaa käytännössä lyhyellä melontaretkellä Oravin suojaisille lähivesille. Retki on tarkoitettu niille, joilla on vähän tai ei yhtään melontakokemusta. Myös lapset ovat tervetulleita ja voivat kokeilla melontaa kanootilla tai kajakilla. Kaikki oppaamme ovat EA koulutettuja melonta ohjaajia tai -oppaita. Retken aikana pidämme kahvitauon saaressa.

  Retki antaa n. 3 tunnin tehopaketin retkimelontaan. Tämän jälkeen harrastusta voi jatkaa esimerkiksi vuokraamalla melontakalustoa omatoimiretkille Linnansaaren ja Koloveden kansallispuistoihin.

  Milloin: maanantaisin kesä-elokuussa

  Aika: klo 13.00 - 16.00

  Hinta: 65€/ aikuiset, 35€/ lapsi alle 12v.

  Kenelle: kaikille, aikaisempaa kokemusta ei vaadita. Retki sopii myös aikaisemmin melontaa harrastaneille jotka jotka haluavat lisää tietoa melontatekniikasta, turvallisuudesta ja vesiretkeilystä. Voit mös osallistua retkeen vaan tutustuakseen Oravin ympäristöön meloen.


  Hintaan sisältyy

  tarvittavat melontavarusteet, kuivapussit, pelastusliivit, oppaan palvelut, kahvi/tee saaressa. Retken jälkeen mahdollisuus käydä saunassa/suihkussa Oravin sataman rantasaunalla.

  Huomioithan

  Osallistujilta edellytetään uimataitoa

  Mitä minun tulee tuoda mukana?

  Vaihtovaatteet, säänmukaiset ulkovaatteet.
  Pyyhe ja uimapuku jos haluat käydä saunassa retken jälkeen.
  Vesipullo

  Tapaamispaikat

  Tämä elämys voidaan aloittaa seuraavista paikoista:
  SaimaaHoliday Oravi
  27 Kiramontie
  Oravi

  Aloittelijoiden melontaretki

  3 tuntia

  Helppo

  Seuraava:

  ma 22.heinäk.'24

  kohde

  Savonlinna (Nyslott)

  alkaen

  EUR 65.00