• Korouoma seikkailupäivä
  Korouoma seikkailupäivä
 • Korouoma seikkailupäivä
  Korouoma seikkailupäivä
 • Korouoma seikkailupäivä
  Korouoma seikkailupäivä
 • Seikkailupäivä Korouoman rotkolaaksossa
  Seikkailupäivä Korouoman rotkolaaksossa
 • Seikkailupäivä Korouoman rotkolaaksossa
  Seikkailupäivä Korouoman rotkolaaksossa
 • Seikkailupäivä Korouoman rotkolaaksossa
  Outdoor Passion Finland invites you to an Adventure Day in Korouoma Canyon

  Arktinen seikkailupäivä Korouoman rotkolaaksossa

  Vietä kanssamme rauhallinen seikkailupäivä Korouoman ainutlaatuisessa rotkolaaksossa!

  8 tuntia

  Kohtalainen

  22 Arvostelua

  Kuvaus

  Korouoman luonnonsuojelualue on käymisenarvoinen kohde! Haluamme viettää kokonaisen seikkailupäivän teidän kanssa, kertomalla tarinoita Korouoman laaksosta ja esittelemällä Korouoman erityispiirteitä. Korouoma on tunnettu jääputouksista ja nämä tekevät kohteesta Suomessa ainutlaatuisen ja mahtavan. Korouoman seikkailupäivänä vaellamme suosittua Koronjää rengasreittiä ja ihastelemme jylhää maastoa! Seikkailupäivä on myös muuta kuin vealtmista polkua pitkin. Korouoma on tunnettu jääkiipeilykohde ja meidän kanssa pääset kokeilemaan jääkiipeilyä yhdellä laakson monista luonnollisilla jääputouksilla.

  Aloitamme seikkailupäivän kokoontumalla Outdoor Passion Finland konttorilla Ruka Ski Chalet hotellin aulassa. Varustetarkastuksen jälkeen ajamme noin 1,5 tuntia kohteeseen. Korouoman talven ihmemaassa ei ole valosaastetta, vain puhdasta luonnonvaloa. Vietämme seikkailupäivän rauhallisesti ja hitaasti nauttien. Jääkiipeily sopii kaikille jotka omaavat kohtuullisen peruskunnon ja ovat kiinnostuneita tutustumaan uuteen talviseen lajiin, kuin myös kaikille jotka haluavat kokeilla omia rajoja arktisissa olosuhteissa tai vain kokeilla jääkiipeilyä Suomen legendaarisimmassa jääkiipeilykohteessa, turvallisesti ja ohjatusti. Seikkailupäivän aikana vaellamme, jääkiipeilemme ja nautimme Korouoman olosuhteista. Kuulet tarinoita luonnosta ja opit jääkiipeilyn perusteita. Ennenkuin huomaat olet viettänyt kokonaisen seikkailupäivän Korouomassa! Päätämme päivän nuotion äärellä nauttien herkullisista wrapeistä ja saatta sieltä löytyä jotain mukavan makeaakin. Kuumaa mehua on saatavilla koko päivän. Tarkistamme Rukalla ennen lähtöä kaikki vaate-, jääkiipeily- ja turvavarusteet. Palaamme Rukalle pimeän tullen. Suosittelemme, että nautitte tukevan aamiaisen ennen lähtöä. Seikkailupäivän kesto on n 10 tuntia ja minimi ikäraja 16 v. tai tarpeeksi vahva kiipeilemään ja oleskelemaan koko päivän ulkona arktisissa olosuhteissa.

  Hintaan sisältyy

  Seikkailupäivä Korouoman luonnonsuojelualueella sisältää kuljetukset Rukalta Korouomaan ja takaisin, ammattitaitoisen kiipeilyohjaajan opaspalvelut, jääkiipeily- ja turvavarusteet, retkieväät ja juomat, voimassaolevan vastuuvakuutuksen ja ALV.

  Huomioithan

  Tapaamispaikka: Outdoor Passion Finland konttorilla Osoite: Rukapalvelu Safaritalo, Rukankyläntie 13, Rukan kylä

  Ikäraja 16 vuotta. Mikäli nuorempi haluaa osallistua, ottakaa yhteyttä ennen varausta Outdor Passion Finlandin konttoriin 044-30 700 50 / info@outdoorpassion.fi.

  Mitä minun tulee tuoda mukana?

  Omat talviolosuhteisiin sopivat ulkoiluvaatteet. Merinovilla on hyvä valinta ihoa vasten ja mikäli kelit ovat kylmät voit lisätä välikerraston ulkovaatteen alle. Mikäli käytät kuorivaatetusta, ota lisäksi mukaan lämmin taukotakki. Tupsuton pipo on hyvä kypärän alla. Oikealla kerrospukeutumisella pärjäät arktisissa olosuhteissa!

  Ota yhteyttä konttoriin +358 44 30 700 50, mikäli tarvitset lisätietoja vaatetuksesta.

  Tapaamispaikat

  Tämä elämys voidaan aloittaa seuraavista paikoista:
  Outdoor Passion Finland Arctic office
  Rukankyläntie 13
  Kuusamo

  Arktinen seikkailupäivä Korouoman rotkolaaksossa

  8 tuntia

  Kohtalainen

  22 Arvostelua

  Seuraava:

  su 17.jouluk.'23

  kohde

  Kuusamo

  alkaen

  EUR 295.00