eFatbike-vuokraus

  eFatbike -vuokraus

  1 päivä

  Helppo

  Kuvaus

  Vuokraa korkealaatuinen Tunturi Tribe sähköavusteinen fatbike ja seikkaile erämaareiteillä mukavasti! Fatbikella voit polkea haastavassakin maastossa hiekalla, lumessa tai liukkailla kallioilla. Leveiden renkaiden pito on erinomainen. Tunturi Tribe on varustettu jäykällä keulalla ja sähkömoottorilla. Sähköavustuksen voit valita kolmesta tehoalueesta: Boost, Trial ja Eco. 

  Hintaan sisältyy

  • Laadukas sähköavusteinen fatbike 

  • Pyöräilykypärä ja lukko

  Hintaan ei sisälly

  Huomioithan

  Huomioithan, että vuokrapyörät ovat saatavilla vuokraamomme aukioloaikojen puitteissa kello 9:00 - 17:00. Yhden päivän vuokra on voimassa aukioloaikojen ajan, ei 24 tuntia. 3 tunnin vuokra on voimassa joko kello 9 - 12 tai 14 - 17, valitsethan haluamasi vuokra-ajan varausta tehdessä.

  Mikäli haluat vuokrata pyörän useammaksi päiväksi, voit tehdä erilliset varaukset kaikille haluamillesi päiville tai ottaa meihin yhteyttä puhelimitse 016 668 882 tai sähköpostilla info@skisaariselka.fi

  Pyörä on vastuullasi koko vuokrauksen ajan, joten pidä sitä kuin omaasi. Mahdolliset tahalliset ja tahattomat vahingot peritään korjauskulujen mukaan. Vahinkotilanteessa, esim. rengas puhkeaa maastossa, vastaa vuokraaja kaikista vahingosta aiheutuvista kustannuksista. Vahingon sattuessa soita vuokraamoon 016-668 882. 

  Meillä on seuraavan kokoisia fatbikeja:

  43/M (suositeltu pyöräilijän pituus 165-180 cm)

  Mitä minun tulee tuoda mukana?

  • Maastopyöräilyyn sopiva vaatetus

  Tapaamispaikat

  Tämä elämys voidaan aloittaa seuraavista paikoista:
  Saariselkä Ski & Sport Resort Service Building
  Kullanhuuhtojantie
  Inari

  eFatbike-vuokraus

  1 päivä

  Helppo

  Seuraava:

  to 30.kesäkuuta'22

  kohde

  Saariselkä

  alkaen

  EUR 45.00