• Ruka Jääkiipeily Lappi Suomi
  Ruka Jääkiipeily Lappi Suomi
 • Ruka Jääkiipeily Lappi Suomi
  Ruka Jääkiipeily Lappi Suomi
 • Ruka Jääkiipeily Lappi Suomi
  Ruka Jääkiipeily Lappi Suomi

  Jääkiipeilyseikkailu Rukalla

  Arktiset olosuhteet, luonto ja Ruka, luovat mahtavat puitteet kokeilla jääkiipeilyä ammattitaitoisen jääkiipeilyohjaajan seurassa!

  4 tuntia

  Kohtalainen

  25 Arvostelua

  Kuvaus

  Jääkiipeilyseikkailu Rukalla, hiihtokeskuksessa, soveltuu kaikille, jotka omaavat

  - vähintään kohtalaisen peruskunnon

  - haluavat kokeilla uusia seikkailuja jäällä

  - koetella omia rajojaan turvallisesti

  Jääkiipeilyssä ei ole kyse kuinka korkealle pääset, vaan miten hallitset mielen ja kehon. Saatat kokea mahtavia tunteita, onnistumisen riemuja ja itsetuntosi saattaa nousta arktisen jääsoturin tasolle!

  Jääkiipeily Rukalla sopii aloittelijalle ja et tarvitse aikaisempaa kiipeilykokemusta. Me opastamme ja ohjaamme, näytämme perustekniikat ja hyvät jääkiipeilytavat. Käytämme laadukkaita jääkiipeilyvarusteita ja turvallisuusvälineitä.

  Ohjelma alkaa kokoontumalla meidän konttoriin. Siellä varustaudutaan ja annetaan tarvittavat erityis- ja turvavarusteet. Ammattitaitoinen kiipeilyohjaaja opastaa ryhmän Rukan jääseinämälle. Seinämän juurella on alkulämmittely, koulutus ja jääkiipeilyn saloihin tutustuminen. Jääkiipeilyn jälkeen palaamme mökillle ja kevennämme varustetaakkaa. Päätämme jääkiipeilyseikkailun kuuman kaakaon äärellä ja reflektoidaan kokemaamme. Minimi ikäraja on 12 vuotta. Mikäli pienempi haluaa osallistua ohjelmaan ottakaa yhteyttä Outdoor Passion Finlandin henkilökuntaan.

  Hintaan sisältyy

  Ammattitaitoinen kiipeilyohjaajan palvelut, jääkiipeilyvarusteet, turvallisuusvälineet, kuuman juoman, vastuuvakuutuksen ja ALVin.

  Huomioithan

  Tapaamispaikka: Outdoor Passion Finland konttori Osoite: Rukan hiihtostadion, Hiihtostadionintie 3

  Ikäraja 12 vuotta. Mikäli nuoremmat haluavat osallistua, varmistakaa OPF henkilökunnalta osallistuminen.

  Mitä minun tulee tuoda mukana?

  Omat talviolosuhteisiin sopivat ulkoiluvaatteet. Merinovilla on hyvä valinta ihoa vasten ja mikäli kelit ovat kylmät voit lisätä välikerraston ulkovaatteen alle. Mikäli käytät kuorivaatetusta, ota mukaan lämmin taukotakki. Tupsuton pipo on hyvä kypärän alla. Oikealla kerrospukeutumisella pärjäät arktisissa olosuhteissa! Ota yhteyttä konttoriin +358 44 30 700 50, mikäli tarvitset lisätietoja vaatetuksesta.

  Tapaamispaikat

  Tämä elämys voidaan aloittaa seuraavista paikoista:
  Outdoor Passion Finland Arctic office
  Hiihtostadionintie 3
  Kuusamo

  Jääkiipeilyseikkailu Rukalla

  4 tuntia

  Kohtalainen

  25 Arvostelua

  kohde

  Kuusamo

  alkaen

  EUR 145.00