• Image
 • Image
 • Image

  KELKKASAFARI AMETISTIKAIVOKSELLE, Luosto

  Löydä oma onnenkivesi kelkkasafarilla ametistikaivokselle

  2 tuntia

  Helppo

  Kuvaus

  Löydä oma onnenkivesi kelkkasafarilla ametistikaivokselle

  Tämä maisemasafari vie sinut läpi lumisen metsän ja vierailulle ametistikaivokselle. Kaivoksella kuulet tarinan 2000 miljoonaa vuotta sitten muinaisen tunturin uumenissa syntyneestä kvartsin violetista värimuunnoksesta eli ametistista. Kaivoksessa pääset etsimään oman onnenkiven!

  Hintaan sisältyy

  Ulkovarusteet, opastus, 2 henkilöä / kelkka, polttoaine, liikennevakuutus (max. omavastuu €980), sisäänpääsy Ametistikaivokseen, opastettu kierros.

  Huomioithan

  Kaksi henkilöä jakavat yhden kelkan ja ajavat vuorotellen. Moottorikelkan kuljettajan on oltava vähintään 18-vuotias ja hänellä on oltava Suomessa voimassa oleva ajokortti. Moottorikäyttöisen ajoneuvon kuljettaminen alkoholin tai huumaavien aineiden tai lääkkeiden vaikutuksen alaisena on vastoin Suomen lakeja.

  Lasten hinta oikeuttaa paikkaan oppaan kelkan vetämässä reessä. Aikuisen hinnan maksaessaan yli 140 cm:n pituinen lapsi voi istua moottorikelkan kyydissä aikuisen takana. Alle 2-vuotiaiden lasten osallistumista moottorikelkkasafareille ei suositella. Snow Games Oy varaa oikeuden evätä pienten lasten osallistumisen turvallisuussyistä (esim. haastavien sää- tai reittiolosuhteiden vuoksi).

  - Tämän safarin co2 päästöt on kompensoitu moottorikelkkojen osalta.

  - Omavastuun voi pienentää 150 €:on maksamalla  tai 20 €  / kuljettaja / safari.

  - Lisämaksusta 1 henkilö / kelkka  50 €  henkilö


  HUOM: Olethan ajoissa safari clubilla tai sovitussa noutopaikassa (tarkempi aika ilmoitetaan tilausvahvistuksen yhteydessä). Myöhästyminen voi estää ohjelmaan osallistumisen. Huomioithan, että myöhästymisestä johtuvia peruutuksia ei hyvitetä.

  Mitä minun tulee tuoda mukana?

  Otathan ajokorttisi mukaan moottorikelkkasafarille, koska poliisi voi tarkistaa kuljettajien ajokortit safarin aikana.

  Tapaamispaikat

  Tämä elämys voidaan aloittaa seuraavista paikoista:
  Lapland Safaris Luosto Safari Office
  Luppokeino 2
  Sodankylä

  KELKKASAFARI AMETISTIKAIVOKSELLE, Luosto

  2 tuntia

  Helppo

  kohde

  Luosto

  alkaen

  EUR 144.00