• Image
 • Image
 • Image

  KELKKASAFARI POROTILALLE, Luosto

  Ohjaa kelkkasi kohti porotilaa ja koe perinteinen poroajelu

  3 tuntia ja 30 minuuttia

  Helppo

  Kuvaus

  Tutustu kelkkaillen porotilan arkeen

  Kelkkailu läpi lumisten metsien ja jäätyneiden järvien vie sinut paikalliselle porotilalle. Perille päästyäsi on aika istahtaa poron vetämään rekeen ja nauttia leppoisasta kyydistä talvisen hiljaisuuden ympäröidessä sinut. Rekiajelun jälkeen tilan väki kutsuu sinut kahvihetkelle sisätiloihin kuulemaan tarinoita. Eväshetken jälkeen matka jatkuu kelkkaillen kohti kylää.

  Hintaan sisältyy

  Ulkovarusteet, opastus, 2 henkilöä / kelkka, polttoaine, liikennevakuutus (max. omavastuu €980), porotilavierailu, poroajelu, retkieväs, juoma.

  Huomioithan

  Kaksi henkilöä jakavat yhden kelkan ja ajavat vuorotellen. Moottorikelkan kuljettajan on oltava vähintään 18-vuotias ja hänellä on oltava Suomessa voimassa oleva ajokortti. Moottorikäyttöisen ajoneuvon kuljettaminen alkoholin tai huumaavien aineiden tai lääkkeiden vaikutuksen alaisena on vastoin Suomen lakeja.

  Lasten hinta oikeuttaa paikkaan oppaan kelkan vetämässä reessä. Aikuisen hinnan maksaessaan yli 140 cm:n pituinen lapsi voi istua moottorikelkan kyydissä aikuisen takana. Alle 2-vuotiaiden lasten osallistumista moottorikelkkasafareille ei suositella. Snow Games Oy varaa oikeuden evätä pienten lasten osallistumisen turvallisuussyistä (esim. haastavien sää- tai reittiolosuhteiden vuoksi).

  - Tämän safarin co2 päästöt on kompensoitu moottorikelkkojen osalta.

  - Omavastuun voi pienentää 150 €:on maksamalla  20 € / kuljettaja / safari.

  - Lisämaksusta 1 henkilö / 50 €  / henkilö.  HUOM: Olethan ajoissa safari clubilla tai sovitussa noutopaikassa (tarkempi aika ilmoitetaan tilausvahvistuksen yhteydessä). Myöhästyminen voi estää ohjelmaan osallistumisen. Huomioithan, että myöhästymisestä johtuvia peruutuksia ei hyvitetä.

  Mitä minun tulee tuoda mukana?

  Otathan ajokorttisi mukaan moottorikelkkasafarille, koska poliisi voi tarkistaa kuljettajien ajokortit safarin aikana.

  Tapaamispaikat

  Tämä elämys voidaan aloittaa seuraavista paikoista:
  Lapland Safaris Luosto Safari Office
  Luppokeino 2
  Sodankylä

  KELKKASAFARI POROTILALLE, Luosto

  3 tuntia ja 30 minuuttia

  Helppo

  kohde

  Luosto

  alkaen

  EUR 199.00