• Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image

  Kokeile jääkiipeilyä Pyhällä

  Pyhän Tajukangas on kenties maailman helpoin paikka hyvään ja turvalliseen jääkiipeilyyn!

  2 tuntia ja 30 minuuttia

  Kohtalainen

  Kuvaus

  Humauta hakut seinään ja kiipeä jääseinämä ylös! Pyhän Tajukankaan jääpyhättöön on vain 10 minuutin patikointi Hotelli Pyhätunturista.

  Bliss Adventuren ohjaaja noutaa asiakkaat CAMP Kitchen & Bar'ista sovittuna ajankohtana ja johdattaa heidät luonnonkauniille Tajukankaalle.

  Ohjaaja varmistaa kiipeilijää köydellä, neuvoo ja kannustaa. Muut osallistujat nauttivat tällä välin nuotiotulen lämmöstä ja kuumasta juomasta sekä seuraavat kiipeilijän edistymistä seinämällä.

  Jääkiipeilystä nauttiminen ei edellytä aiempaa kiipeilykokemusta, ja sopii kaikille reippaasta ulkoilusta nauttiville.

  Hintaan sisältyy

  • Kiipeilyohjaajan palvelut, kuten turvallisuusaspektit, oikeaoppinen tekniikka ja kiipeäjien yläköysivarmistus
  • Opastus Tajukankaan jääseinälle
  • Kaikki jääkiipeilyvarusteet, kuten kypärä, valjaat, jääraudat, hakut ja jalkineet (kiipeilykengät tai pienimmillä lapsilla laskettelumonot)
  • Kuuma marjamehu
  • Tarinankerronta

  Huomioithan

  Jääkiipeilykokeilu kestää 2,5 tuntia. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta kiipeilystä. Sopii kaikille reippaasta ulkoilusta nauttiville (eli sinun tarvitse olla teräsmies/nainen). Normaaliolosuhteissa pääset kiipeämään kahta eri linjaa (ts. kaksi kertaa).

  Alle 12-vuotiaille lapsille parhaiten sopii lasten jääkiipeilyseikkailu (linkki englanninkieliseen tuotteeseen löytyy tästä). Huomioithan, että pienet lapset voivat kiipeillä vanhempien kanssa samaan aikaan. Mikä olisikaan ikimuistoisempi kokemus koko perheelle!

  Pyhätunturin sijainti Pelkosenniemen ja Kemijärven kuntien rajalla takaa hyvät kulkuyhteydet niin julkisilla kulkuyhteyksillä kuin myös omalla autolla liikkuville. Lento- ja junayhteydet yhdessä päivittäisten bussivuorojen kanssa Rovaniemeltä ja Kemijärveltä tarjoavat vaivattoman väylän seikkailutunturiin. Voit aloittaa matkasuunnittelun täältä.

  Mitä minun tulee tuoda mukana?

  Kaikkien osallistujien pitää olla varustautuneina kylmään talvisäähän. Kerrospukeutuminen on suositeltavaa. Vältä tupsupipoa, joka ei mahdu kiipeilykypärän alle (ohut pipo tai balaclava parempi).

  Pieni, taskuun mahtuva taukoeväs (energiapatukka, suklaa, pähkinät tmv.) voi olla hyvä idea. Kuuma marjamehu sisältyy hintaan.

  Älä unohda kännykkää ja/tai kameraa! Mikäli haluat kuvata action-kameralla tai dronella, mainitse asiasta kiipeilyohjaajalle tapaamistilanteessa.

  Tapaamispaikat

  Tämä elämys voidaan aloittaa seuraavista paikoista:
  CAMP Kitchen & Bar Pyhä
  Kultakeronkatu 21
  Pyhätunturi

  Kokeile jääkiipeilyä Pyhällä

  2 tuntia ja 30 minuuttia

  Kohtalainen

  Seuraava:

  la 07.jouluk.'24

  kohde

  alkaen

  EUR 97.00