• Image
  Snowmobile safari
 • Image
 • Image
 • Image
  Snowmobile safari
 • Image
 • Image
 • Image

  Moottorikelkkasafari

  2 tunnin moottorikelkkasafari Multamäen maisemiin

  2 tuntia

  Kohtalainen

  1 Arvostelua

  Kuvaus

  Tervetuloa kokemaan elämyksellinen keskisuomalainen lumen peittämä talvinen luonto parhaimmillaan! Virittäydy vauhdin huumalla metsän siimeksessä moottorikelkalla kiitäen ja talvisen raikkaasta säästä nauttien. Moottorikelkkareitit kulkevat lumisen metsämaan mäkien ja kukkuloiden poikki, jokien yli ja järvenjäitä pitkin. Reitit valitsemme osallistujien toiveiden ja taitotasojen mukaan.

  Kaksi tuntia kestävän safarin aikana pidämme evästauon Multamäen taukopaikalla, josta aukeaa jylhä talvinen maisema. Lämmittelemme kodassa tulen äärellä nokipannukahveja keitellen ja kupposen kahvia siemaillen. 

  Jokaiselle safarille vaaditaan vähintään 2 osallistujaa. Safarilla ajetaan kaksi henkilöä yhtä moottorikelkkaa kohti. Kuskia voidaan tarvittaessa vaihtaa, tai vain toinen voi ajaa koko matkan ajan.

  Kolmen hengen ryhmille tai muille parittomille henkilömäärille pyydämme varaamaan yhdenhengen kuljettajan lisäpalveluna varauksen yhteydessä.

  Kelkkaa ajavan henkilön on oltava yli 18-vuotias. Lapset (yli 10 vuotta ) voivat osallistua safarille saman seurueen aikuisen kyydissä. Varaa lapselle paikka lisäpalveluna varauksen teon yhteydessä.

  Moottorikelkkasafarin osallistujat ovat vastuussa heille vuokrattujen moottorikelkkojen aiheuttamista vahingoista. Henkilökohtainen vastuu (ylitys) on enintään 800 € moottorikelkkaa ja onnettomuutta kohti.


  Matkaohjelma

  Safari sisältää kaikki tarvittavat varusteet ja opastuksen.

  Oppaamme noutavat Varjolan päärakennukselta, ja tekevät ajo- ja turvallisuusohjeistukset ennen safarille lähtöä. Myös varustautuminen tapahtuu ennen safarille lähtöä.

  Hintaan sisältyy

  Hintaan sisältyy

  Opastus

  Kelkkailuvarusteet (haalari, kengät, kypärähuppu, kypärä, hanskat)

  Retkieväät matkan varrella, nokipannukahvia ja teetä

  Huomioithan

  Moottorikelkkasafari vaatii hyvät lumiolosuhteet (vähintään 30 cm lunta).

  Jokaisen moottorikelkkaa ajavan henkilön on oltava vähintään 18-vuotias. Lapset (yli 10 vuotta ) voivat osallistua safarille saman seurueen aikuisen kyydissä. Varaa lapselle paikka lisäpalveluna varauksen teon yhteydessä.

  Kolmen hengen ryhmille tai muille parittomille henkilömäärille pyydämme varaamaan yhdenhengen kuljettajan ostamista lisäpalveluna varauksen yhteydessä.

  Moottorikelkkasafarin osallistujat ovat vastuussa heille vuokrattujen moottorikelkkojen aiheuttamista vahingoista. Henkilökohtainen vastuu  on enintään 800 € moottorikelkkaa ja onnettomuutta kohti.

  Mitä minun tulee tuoda mukana?

  Normaalit ulkoiluun sopivat vaatteet kelkkavarusteiden alle

  Tapaamispaikat

  Tämä elämys voidaan aloittaa seuraavista paikoista:
  Varjola Resort
  Vilppulantie 51
  Kuusa

  Moottorikelkkasafari

  2 tuntia

  Kohtalainen

  1 Arvostelua

  Seuraava:

  la 25.tammik.'25

  kohde

  Vuojärvi

  alkaen

  EUR 95.00