• Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image

  Muumimaailma kahden päivän lippu

  Muumimaailma kahden peräkkäisen päivän lippu yhdelle henkilölle. Alle 2-vuotiaat ilmaiseksi.

  2 päivää

  Erittäin helppo

  Kuvaus

  Muumimaailma kahden peräkkäisen päivän lippu.

  Hintaan sisältyy

  Oikeuttaa yhden henkilön sisäänpääsyn kahtena peräkkäisenä päivänä. Lippu vaihdetaan rannekkeeseen portilla. Lippu toimitetaan pdf-tiedostona sähköpostiin ja voidaan lukea myös esimerkiksi puhelimen näytöltä.

  Huomioithan

  Tutustu etukäteen: Tutustu saaren karttaan ja tapahtumiin etukäteen, näin saatte päivästä enemmän irti ja löydätte kaikkiin saaren kohteisiin.

  Lataa Muumimaailma mobiilisovellus sovelluskaupasta: Muumimaailman mobiilisovellus toimii henkilökohtaisena oppaanasi tarjoten infoa ja etukuponkeja vieraillessasi Muumimaailmassa.

  Lastenhoito: WC-tilojen yhteydessä on useita hyvin varusteltuja lastenhoitohuoneita. Ruokailupaikoissa onnistuu myös vauvanruoan lämmitys mikroaaltouunissa.

  Vetokärryt ja lastenrattaat: Lapsia ja tavaroita varten voit vuokrata vetokärryt tai lastenrattaat Muumimaailman infopisteestä hintaan.

  Liikuntarajoitteiset: Maasto on mäkinen ja osin jyrkkiä nousuja. Muumimaailmaan johtavan sillan ramppi on veden korkeudesta riippuen välillä jyrkkä. Muumitalon ympäristö on suhteellisen helppokulkuinen ja metsäpolut on mahdollista kiertää pyörätuolilla. Korkeuserojen vuoksi liikkumisesta on hyvä kuitenkin varmistua tapauskohtaisesti. Henkilökunta opastaa tarvittaessa helpommalle reitille. Liikuntarajoitteisen vieraan saattaja pääsee mukaan ilmaiseksi saattajakortilla tai siihen verrattavalla kortilla.

  Navigointi ja Muumiparkki: Jos käytät navigaattoria, anna osoitteeksi Tuulensuunkatu 12, Naantali. Pysäköinnin voi maksaa sekä käteisellä että kortilla – myös Parkman ja Easypark käyvät. Hintaan kuuluvat edestakaiset bussikyydit Muumimaailman parkkialueelta Naantalin vanhaan kaupunkiin. Pysäkiltä on Muumisaarelle kävelymatkaa muutama sata metriä.

  Voit vaihtaa lippujen päivämäärää osoitteessa vaihto.muumimaailma.fi. Tarvitset lippukoodin ja sähköpostiosoitteen, jolla ostit alkuperäiset liput.

  Mitä minun tulee tuoda mukana?

  Oikeat varusteet: Varustautukaa sään mukaan, Muumimaailmassa ollaan paljon ulkona joka säällä. Ota mukaan myös uimapuku, meillä on uimaranta.


  Tapaamispaikat

  Tämä elämys voidaan aloittaa seuraavista paikoista:
  Muumimaailma - Moominworld
  Naantali

  Muumimaailma kahden päivän lippu

  2 päivää

  Erittäin helppo

  Seuraava:

  ti 11.kesäk.'24

  kohde

  Nådendal (Naantali)

  alkaen

  EUR 45.00