• Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image

  Muumimaailma yhden päivän lippu

  Oikeuttaa yhden henkilön sisäänpääsyn yhtenä päivänä. Alle 2-vuotiaat ilmaiseksi.

  1 päivä

  Erittäin helppo

  Kuvaus

  Muumimaailma on oodi sadulle ja tribuutti Tove Janssonin mielikuvitukselle. Lastenkulttuurin klassikko toimii Naantalissa, siellä missä Saaristomeri ja vanha puutalokaupunki kohtaavat.

  Hintaan sisältyy

  Oikeuttaa yhden henkilön sisäänpääsyn Muumimaailmaan. Lippu toimitetaan pdf-tiedostona sähköpostiin ja voidaan lukea myös esimerkiksi puhelimen näytöltä. 

  Huomioithan

  Lastenhoito: WC-tilojen yhteydessä on useita hyvin varusteltuja lastenhoitohuoneita. Ruokailupaikoissa onnistuu myös vauvanruoan lämmitys mikroaaltouunissa.

  Vetokärryt: Lapsia ja tavaroita varten voit vuokrata vetokärryt Muumimaailman infopisteestä.

  Liikuntarajoitteiset: Maasto on mäkinen ja osin jyrkkiä nousuja. Muumimaailmaan johtavan sillan ramppi on veden korkeudesta riippuen välillä jyrkkä. Muumitalon ympäristö on suhteellisen helppokulkuinen ja metsäpolut on mahdollista kiertää pyörätuolilla. Korkeuserojen vuoksi liikkumisesta on hyvä kuitenkin varmistua tapauskohtaisesti. Henkilökunta opastaa tarvittaessa helpommalle reitille. Liikuntarajoitteisen vieraan saattaja pääsee mukaan ilmaiseksi saattajakortilla tai siihen verrattavalla kortilla. Huomaathan että saattajaliput tulee varata ennakkoon sähköpostitse osoitteessa lipunmyynti@muumimaailma.fi.

  Navigointi ja Muumiparkki: Jos käytät navigaattoria, anna osoitteeksi Tuulensuunkatu 12, Naantali. Pysäköinnin voi maksaa sekä käteisellä että kortilla – myös Parkman ja Easypark käyvät. Hintaan kuuluvat edestakaiset bussikyydit Naantalin vanhaan kaupunkiin. Pysäkiltä on Muumisaarelle kävelymatkaa muutama sata metriä.

  Voit vaihtaa lippujen päivämäärää osoitteessa vaihto.muumimaailma.fi. Tarvitset lippukoodin ja sähköpostiosoitteen, jolla ostit alkuperäiset liput.

  Mitä minun tulee tuoda mukana?

  Oikeat varusteet: Varustautukaa sään mukaan, Muumimaailmassa ollaan paljon ulkona joka säällä. Ota mukaan myös uimapuku, meillä on uimaranta.

  Tutustu etukäteen: Tutustu saaren karttaan ja tapahtumiin etukäteen, näin saatte päivästä enemmän irti ja löydätte kaikkiin saaren kohteisiin.

  Lataa Muumimaailma mobiilisovellus sovelluskaupasta: Muumimaailman mobiilisovellus toimii henkilökohtaisena oppaanasi tarjoten infoa ja etukuponkeja vieraillessasi Muumimaailmassa.

  Tapaamispaikat

  Tämä elämys voidaan aloittaa seuraavista paikoista:
  Muumimaailma - Moominworld
  5 Kaivokatu
  Naantali

  Muumimaailma yhden päivän lippu

  1 päivä

  Erittäin helppo

  Seuraava:

  ti 11.kesäk.'24

  kohde

  Nådendal (Naantali)

  alkaen

  EUR 39.00