Norpparetki nostalgisella puuveneellä Linnansaaren kansallispuistoon

  Norpparetki nostalgisilla puuveneillä Linnansaaren kansallispuistoon touko-elokuussa. Lähdöt päivittäin klo 10.00 Järvisydämen satamasta.

  3 tuntia

  Helppo

  Kuvaus

  Lähde mukaan norpparetkelle tunnelmallisella puuveneellä! Alkukesä on parasta norppien katseluaikaa, sillä silloin norpat loikoilevat usein rantakivillä ja näin norppa on myös helpompi huomata. Mutta norppia on mahdollista bongailla myös koko kesän ajan, aina elokuun loppuun saakka.

  Norppaoppamme vie teidät retkelle Linnansaaren kansallispuiston parhaille norppapaikoille, jossa tiirailemme norppia niiden omassa ympäristössä. Retkelle lähdetään nostalgisella puuveneellä jossa on mukava nauttia kauniista Saimaasta. Opas kertoo norpan elämästä ja oppaan kanssa norpan näkeminen onkin aina helpompaa. Retki kulkee rauhallisesti Linnansaaren kansallispuiston vesillä ja käymme myös katsomassa kalasääskeä. Risteilyn aikana voit nähdä myös muita lintuja.

  Retken aikana nautimme myös savolaiset espressot ja retkieväät.


  Hintaan sisältyy

  Kahvit/teet, eväät ja opastus sisältyvät hintaan.

  Huomioithan

  Trip is done by boats, please dress according the weather.

  Mitä minun tulee tuoda mukana?

  Asiakkaalla tulee olla säänmukainen vaatetus, mutta lisävarusteita on lainattavissa Järvisydämestä. Pelastusliivit sisältyvät retken hintaan.

  Tapaamispaikat

  Tämä elämys voidaan aloittaa seuraavista paikoista:
  Hotel & Spa Resort Järvisydän
  313 Porosalmentie

  Norpparetki nostalgisella puuveneellä Linnansaaren kansallispuistoon

  3 tuntia

  Helppo

  kohde

  Rantasalmi

  alkaen

  EUR 79.00