• Image
 • Image
 • Image

  PILKKISAFARI, Luosto

  Kelkkaretki parhaille pilkkipaikoille

  3 tuntia

  Helppo

  Kuvaus

  Kelkkaretki parhaille pilkkipaikoille

  Pilkkiminen on yksi suomalaisten rakkaimmista talvilajeista. Tämä retki vie sinut moottorikelkoilla talviseen maisemaan ja parhaille ottipaikoille. Pääset kokeilemaan pilkkionnea ja kokeneen oppaan vinkeillä opit, kuinka mahdollinen saalis valmistetaan avotulella. Et jää tyhjin vatsoin, vaikka saalista ei tulisikaan, sillä nuotion ääressä juodaan nokipannukahvit ja retkieväät ennen paluuta tunturikylään.

  Hintaan sisältyy

  Ulkovarusteet, opastus, 2 henkilöä / kelkka, retkieväs, polttoaine, liikennevakuutus, (max. omavastuu 980 €), pilkkivälineet.

  Huomioithan

  Kaksi henkilöä jakavat yhden kelkan ja ajavat vuorotellen. Moottorikelkan kuljettajan on oltava vähintään 18-vuotias ja hänellä on oltava Suomessa voimassa oleva ajokortti. Moottorikäyttöisen ajoneuvon kuljettaminen alkoholin tai huumaavien aineiden tai lääkkeiden vaikutuksen alaisena on vastoin Suomen lakeja.

  Lasten hinta oikeuttaa paikkaan oppaan kelkan vetämässä reessä. Aikuisen hinnan maksaessaan yli 140 cm:n pituinen lapsi voi istua moottorikelkan kyydissä aikuisen takana. Alle 2-vuotiaiden lasten osallistumista moottorikelkkasafareille ei suositella. Snow Games Oy varaa oikeuden evätä pienten lasten osallistumisen turvallisuussyistä (esim. haastavien sää- tai reittiolosuhteiden vuoksi).

  - Tämän safarin co2 päästöt on kompensoitu moottorikelkkojen osalta.

  - Omavastuun voi pienentää 150 €:on maksamalla tai 20 € / kuljettaja / safari.

  - Lisämaksusta 1 henkilö / kelkka 50 € / henkilö.

  Mitä minun tulee tuoda mukana?

  Otathan ajokorttisi mukaan moottorikelkkasafarille, koska poliisi voi tarkistaa kuljettajien ajokortit safarin aikana.

  Tapaamispaikat

  Tämä elämys voidaan aloittaa seuraavista paikoista:
  Lapland Safaris Luosto Safari Office
  Luppokeino 2
  Sodankylä

  PILKKISAFARI, Luosto

  3 tuntia

  Helppo

  kohde

  Luosto

  alkaen

  EUR 163.00