• Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image

  Saaristo fishing, matalan kynnyksen kalastusretki

  Saaristo fishing

  4 tuntia

  Helppo

  Kuvaus

  Kiinnostuitko kalastuksesta, mutta olisi hauska myös tutustua Porvoon saaristoon ja Porvoon historialliseen kaupunkiin?

  Tässä sinulle matalan kynnyksen mahdollisuus kokea, mitä kaikkea kivaa se pitää sisällään. Kesäinen Porvoon seutu tarjoaa hyviä mahdollisuuksia hauen, kuhan ja ahvenen pyyntiin. Ja tietysti asianosaavan oppaan johdolla ne kalaparvet myös usein löytyvät. Kalastuksen ei tarvitse olla kuitenkaan niin vakavaa, sillä aina on aikaa katsella maisemia, tai vaikka käydä uimassa.

  Step onboard – kalamatka voi alkaa! Asiakkaan kanssa valitun kohdekalan mukaisesti hakeudumme otollisille kalapaikoille. Käytössänne on viimeisin tietotaito eri kalastusvälineistä sekä -menetelmistä.

  Kalastusta retkeen sisältyy noin 3 tuntia, jonka lomassa on mahdollisuudet tutustua maisemiin, tai vaikka käydä uimassa sään niin salliessa.

  Matkaohjelma

  -Tervetuloa Porvooseen ja veneeseen nousu

  -Siirtyminen otollisille kalastuspaikoille

  -Kalastusta, jonka lomassa mahdollisuus myös uimiseen

  -Kalastus ja saaristo cruising

  -Paluu lähtösatamaan

  Hintaan sisältyy

  Hintaan sisältyy vene, opas, luvat, tarvittavat kalastusvälineet ja asiaankuuluva vaatetus tarvittaessa.

  Hintaan ei sisälly

  Kalastusmatkat ei sisällä automaattisesti eväitä ja kalastuslupia, mutta ne ovat tilattavissa erikseen pyydettäessä. Asiakas voi itse ostaa kalastonhoitomaksun kätevästi osoitteesta: http://www.eraluvat.fi/kalastus/kalastusmaksut-ja-luvat/kalastonhoitomaksu.html
  tai tarvittaessa pyytää opasta hankkimaan luvat. Lupien hinnat lisätään tuotteen lopulliseen hintaan. Opas tarkistaa ennen vesille lähtöä, että luvat ovat kunnossa. Ilman kalastuslupia ei kalastusmatkaa voida järjestää.

  Huomioithan

  Käytössämme on noin 6 m pitkiä, tuulilasein varustettuja avoveneitä. Kesällä normaali ulkoiluvarustus riittää yleensä, mutta varmuuden vuoksi asiakkaiden tulisi ottaa mukaan myös lämpimämpää vaatetusta. Myös sadevarusteet on hyvä olla mukana. Tarvittaessa sään mukainen varustus järjestyy kauttamme.

  Ruokailu on tiilattavissa suoraan tapahtuman järjestäjältä, (Kymi Fishing Oy) viimeistään kolme päivää ennen tapahtumaa.

  Mitä minun tulee tuoda mukana?

  Säänmukainen varustus.

  Tapaamispaikat

  Tämä elämys voidaan aloittaa seuraavista paikoista:
  Meeting point
  Mannerheiminkatu 2
  Porvoo

  Saaristo fishing, matalan kynnyksen kalastusretki

  4 tuntia

  Helppo

  Seuraava:

  la 01.kesäk.'24

  kohde

  Porvoo

  alkaen

  EUR 600.00