• Image
 • Image
 • Image

  Saunayoga

  Kehoa ja mieltä hellivä kokemus syntyy saunan hiljaisuudesta, lämmöstä ja joogaan pohjautuvista helpoista liikkeistä. Yksityisohjaus ja sauna!

  2 tuntia

  Helppo

  Kuvaus

  Saunayoga

  Saunayoga on noin 50-asteisen saunan lämmössä lauteilla istuen tehtävä harjoitus. Kehoa ja mieltä hellivä kokemus syntyy saunan hiljaisuudesta ja joogaan pohjautuvista helpoista liikkeistä. Saunan mieto lämpö ja lempeät joogaliikkeet purkavat yhdessä kehon jännitystiloja ja rauhoittavat mieltä.

  Saunayoga-sarja kestää n 30-45min ja koostuu kuudesta asennosta. Asennot vahvistavat keskivartalon ja jalkojen lihaksia, lisäävät selkärangan ja lonkkien liikkuvuutta sekä venyttävät ylävartalon ja pakaroiden lihaksia. Lisäksi ne vilkastuttavat aineenvaihduntaa, vähentävät stressiä ja auttavat nukkumaan paremmin.

  Saunayoga sopii lempeäksi treeneiksi tai rentoutumiseen kaikille ikään, kokoon tai kuntotasoon katsomatta. Sarjan tekeminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta.

  Ryhmäkoko: 2-6 henkilöä
  Paikka: Oravi, Ruukinrannan sauna
  Kesto: 30-45min yoga + 1h saunonta aikaa yogan jälkeen, uintimahdollisuus Oravin kanavassa.
  Opastuskielet: suomi, ruotsi  ja englanti
  Välineet ja varusteet: pyyhe, jumppavaatteet ja hikipyyhe. Lue täältä miten voit valmistautua saunayogaan!

  HINTA: 25€/hlö

  Valitse kalenterista sopiva aika, valitse maksu paikanpäällä ja lähetä varaus. Tarkistamme saunan sekä ohjaajan varaustilanteen ja vastaamme sinulle vuorokauden kuluessa. Toki voit tehdä varauksen myös suoraan myyntipalveluun oravi(at)saimaaholiday.net tai 044-2747078.


  "Saunayogan jälkeen lihakset ovat elastiset. Selkäranka ja nivelet tuntuvat siltä kuin ne olisi voideltu lämpimällä öljyllä. Harjoitus pysäyttää tehokkaasti myös mielen oravanpyörän."


  Hintaan sisältyy

  Opastus ja saunan käyttö joogan jälkeen.

  Mitä minun tulee tuoda mukana?

  Tuo mukanasi pyyhe, kevyt vaatetus, halutessasi uimapuku ja vesipullo.

  Tapaamispaikat

  Tämä elämys voidaan aloittaa seuraavista paikoista:
  SaimaaHoliday Oravi
  Kiramontie
  Savonlinna

  Saunayoga

  2 tuntia

  Helppo

  Seuraava:

  ma 27.toukok.'24

  kohde

  Oravi

  alkaen

  EUR 25.00