• Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image

  Sinulle aktiivikalastaja - Fishing like a PRO

  Kuten tuotteen nimikin jo sanoo, niin tällä kalamatkalla haetaan isoja kaloja ja käytössä on viimeisintä huutoa olevat kalastuskamat ja kalastusmenetelmät. Oppaanasi toimii Suomen parhaimmat oppaat.

  8 tuntia

  Helppo

  Kuvaus

  Porvoon seutu tarjoaa hyviä mahdollisuuksia meritaimenen, hauen, kuhan ja ahvenen pyyntiin. Ja tietysti asianosaavan oppaan johdolla ne kalaparvet myös löytyvät. Asiakkaan kanssa valitun kohdekalan mukaisesti hakeudumme otollisille kalapaikoille. Käytössänne on viimeisin tietotaito eri kalastusvälineistä sekä -menetelmistä, ja tietysti Vuoden kalaoppaaksikin valittu kalastusopas Kari Lossi.

  Veneenä toimii noin 6 metrinen kalastukseen rakennettu vene.

  Hintaan sisältyy

  Hintaan kuuluu vene, opas, luvat, tarvittavat kalastusvälineet ja asiaankuuluva vaatetus tarvittaessa.

  Hintaan ei sisälly

  Kalastusmatkat eivät sisällä automaattisesti eväitä ja kalastuslupia, mutta ne ovat tilattavissa erikseen pyydettäessä. Asiakas voi itse maksaa kalastonhoitomaksun kätevästi osoitteesta: http://www.eraluvat.fi/kalastus/kalastusmaksut-ja-luvat/kalastonhoitomaksu.html tai tarvittaessa pyytää opasta hankkimaan luvat, tässä tapauksessa lupien hinnat lisätään tuotteen lopulliseen hintaan. Opas tarkistaa ennen vesille lähtöä, että luvat ovat kunnossa. Ilman kalastuslupia ei kalastusmatkaa voida järjestää.

  Huomioithan

  Käytössämme on noin 6 m pitkiä, tuulilasein varustettuja avoveneitä. Kesällä normaali ulkoiluvarustus riittää yleensä, mutta varmuuden vuoksi asiakkaiden tulisi ottaa mukaan myös lämpimämpää vaatetusta. Myös sadevarusteet on hyvä olla mukana. Tarvittaessa sään mukainen varustus järjestyy kauttamme.

  Mitä minun tulee tuoda mukana?

  Sään mukainen varustus.

  Tapaamispaikat

  Tämä elämys voidaan aloittaa seuraavista paikoista:
  Hamarin venesatama
  Hamarintie 1
  Porvoo

  Sinulle aktiivikalastaja - Fishing like a PRO

  8 tuntia

  Helppo

  Seuraava:

  la 01.kesäk.'24

  kohde

  Porvoo

  alkaen

  EUR 850.00