Kasnäs

Saaristokylä
Bengtskärille pääsee risteilyillä Kasnäsista, Rosalasa sekä Hangosta. Keväisin Bengtskärin haahkaretket ovat upea kokemus. Saariston loistoreitti Kasnäsista Rosalan viikinkikeskuksen kautta Bengtskärin majakalle antavat upean kokemuksen Saaristomerestä, sen kulttuurista ja Saaristomeren kansallispuistosta. Syysretkellä Kasnäsista Bentskäriin pääsee kokemaan saariston upeata ja erilaista syksyä mahtavilla väreillä ja aikana jolloin luonto hengittää rauhaa ja mediaatiomaista hiljaisuutta.

Kasnäs tarjoaa monipuolista vapaa-ajanvietettä: alueelta löytyy uimaranta, minigolf, leikkipuisto, erilaisia pelejä, vesiurheilukeskus, venevuokraamo ja pyöränvuokraus. Tarjolla myös kaiken tyyppisiä meriretkiä, nopeista RIB-veneistä purjeveneisiin.

Yhteistyössä Visit Naantalin kanssa, toivotamme teidät tervetulleeksi Kasnäsiin!

Juuri sitä parasta

Kohokohtia

Kylpylähotelli Kasnäs

Wellness

Hotellikokonaisuus koostuu simpukan muotoisista rakennuksista, joissa on oma terassi ja merinäköala. Kylpylästä löytyy melkein kaikkea vaikkapa lapsiperheiden tarpeisiin, viimeisimpänä uutuutena ulkoaltaat.

Kasnäsin tori

Cuisine

Vierassataman tori palvelee kesäisin vierailijoita. Valikoima on hyvin saaristolaispainotteinen muun muassa taatusti tuoreine kalatuotteineen.

Ravintola ja kahvila

Cuisine

sijaitsee tunnelmallinen kesäkahvila ja ravintola Källarvinden, jonka herkkuja tullaan maistelemaan kauempaakin.

Vierassatama

City Life

100 venepaikan vierassatamasta löytyy tilaa myös isommille veneille. Täältä voit myös vuokrata purjeveneen lomallesi.

Caravan-alue

Outdoor & Sports

Melko uusi caravan-alue hotellin läheisyydessä täyttää nykyajan vaatimukset.