Levi, Kittilä

Tekemistä jokaiselle ympäri vuoden
Pohjoisesta sijainnistaan huolimatta Levi on helposti saavutettavissa. Leville pääset lentämällä, junalla, bussilla tai omalla autolla. Lento Helsingistä Kittilän lentokentälle kestää puolitoista tuntia ja kentältä Levitunturille on matkaa vain 15 kilometriä.

Levi on yksi Suomen suosituimmista ja suurimmista hiihtokeskuksista, jossa on 43 eri tasoista rinnettä. Levin aurinkoiset Etelärinteet houkuttelevat nauttimaan leppoisista pitkistä laskuista sekä loistavasta Snowparkista! Jyrkin rinne, Levin Black, puolestaan sijaitsee Länsirinteiden Gondolin alapuolella.

Laskettelun lisäksi Levillä on uskomaton määrä muitakin aktiviteetteja. Päivä koiravaljakon kyydissä tai lumikenkäily satumaisessa maisemassa pimenevän tähtitaivaan alla on mahtava elämys. Tämän jälkeen kannattaakin suunnata suoraan Levi Hotellin kylpylään rentoutumaan.

Kylässä on myös laaja valikoima erilaisia ravintoloita, baareja ja kahviloita. Tarjolla on niin pikaruokaa kuin myös paikallisia herkkuja. Levillä vierailleessaan ei pidä myöskään unohtaa jo legendaariseksi muodostunutta after skitä!

Levi on auki myös kesäisin. Tuolloin Levin rinteet valtaavat vaeltajat sekä alamäkipyöräilijät.

Juuri sitä parasta

Kohokohtia

Northern Lights Village - Revontulimökit

Wildlife & Nature

Loimuavat revontulet ovat aina yhtä taianomainen näky! Miltä kuulostaisi niiden ihastelu ylellisestä lasi-iglussta käsin?Lämpimän peiton alle pehmoiseen sänkyyn käpertyneenä, revontulien ihasteleminen on ainutlaatuinen kokemus. Northern Lights Villagen revontulimäkit tarjoavat mahtavat puitteet ylelliseen lomailuun. Maksimoidaksesi mahdollisuutesi revontulien ihasteluun voit myös varata opastetun retken!

Levi Hotel Spa

Wellness

Pitkän rinteessä vietetyn päivän jälkeen paras mahdollinen tapa rentoutua on tunnelmallisessa kylpylässä. Kylpylässä on pääallas vesiliukumäellä, ulkoallas, ulko- ja sisäporeammeita, kaksi lastenallasta ja useampi sauna sekä paljon muuta. Jokaiselle jotakin!

After ski - Ravintola Vinkkari

Cuisine

Levi tunnetaan railakkaasta after ski tunnelmastaan. Ravintola Vinkkari on kokemus itsessään, sillä missään muussa hiihtokeskuksessa Suomessa tuskin löytyy samanlaista meininkiä. DJ:n soittaessa levyjä iloiset juhlijat tanssahtelevat pöydillä laulaen tunnettuja after ski lauluja! Mikäli saavut myöhään iltapäivästä voit jopa joutua jonottamaan sisäänpääsyä. Nälkäiselle hiihtäjälle on tarjolla myös pientä purtavaa. Vinkkarin erikoisuus on poroburgeri!

Lumikenkäily

Outdoor & Sports

Lumikenkäilyä valkoisten hankien ja lumisten puiden seassa. Lapin kauniin luonnon ja täydellisen hiljaisuuden kokeminen. Opastettu lumikenkäily kierros Levin upeissa maisemissa oppaiden viihdyttäviä tarinoita kuunnellen on loistava aktiviteetti laskettelun lomassa!

Husky safarit - koiravaljakon kyydissä

Outdoor & Sports

Nauti Lapin luonnosta ja lumisista maisemista koiravaljakon kyydissä. Innokkaat rekikoirat ovat aina valmiina lähtemään vetoretkelle. Opi ajamaan rekeä, nauti vauhdin hurmasta ja upeista maisemista!