Mathildedal

Lumoava Ruukkikylä
Kylä sijaitsee puhdasvetisen Matildanjärven ja meren äärellä. Rouhea 1800-luvun ruukkimiljöö kätkee sisälleen modernin kyläyhteisön, jonka 130 asukkaasta moni on yrittäjiä. Kesäisin asukasmäärä moninkertaistuu vapaa-ajan asukkaiden saapuessa. Eläväisessä kylässä järjestetään konsertteja, keikkoja, taidenäyttelyitä, teatteria, tapahtumia ja monenlaisia juhlia läpi vuoden.

Mathildedalissa voit yöpyä valintasi mukaan aamiaismajoituksessa, mökissä tai hotellitasoisessa majoituksessa. Vanhat tehdasrakennukset, sydämellinen palvelu, ja vehreä ympäristö tarjoavat elämyksiä, rauhaa ja romuromanttista kauneutta kaikille aisteille.

Yhteistyössä Visit Naantalin kanssa, toivotamme teidät tervetulleeksi Mathildedalin kanssa!

Juuri sitä parasta

Kohokohtia

Mathildedalin ruukit

Arts & Culture

Ruukkirakennuksissa toimii nykyään käsityö-putiikkeja, kahviloita ja ravintoloita. Näyttely kertoo ruukki-ajasta ja historiasta.

Kyläravintola Terho

Cuisine

Tunnelmaa ja iloista illanviettoa karaoken ja live-musiikin tahdittamana kylän yhteisessä olohuoneessa. Laseissa tarjolla makuelämyksiä kylältä ja maailmalta. Voit nauttia ja ostaa myös mukaan talossa paahdettua kahvia.

Hotelli ja kahvila Mathildedal

Arts & Culture

Idyllinen kahdeksan huoneen hotelli sijaitsee kiireettömyyttä huokuvassa Mathildedalissa Teijon kansallispuiston huomassa. Hotellihuoneiden sisustus mukailee ruukkikylän menneen ajan henkeä tämän päivän mukavuuksin. Sadesuihku saa mielen palaamaan viereisen Matildansalmen tyynelle pinnalle. Unikulman vuoteet tuudittavat lempeään uneen, jossa ajatukset saattavat liitää takaisin 1800-luvulle. Hyvin nukutun yön jälkeen on ihana herätä uuteen päivään jatkamaan aikamatkaa.

PetriS Chocolate Room

Arts & Culture

Tunnelmallinen Mathildedalin vanha koulu huokuu suklaan tuoksua ja majoittaa yöpyjät Kansallispuiston kupeessa. Kahvilassa voit nauttia oman konditoriamme tuotteita erikoiskahvien kera ja kesällä tarjolla myös lounasta. Suklaapuodista saat valmistamamme suklaatuliaiset ja lahjat mukaasi.

Mathildan Marina

Arts & Culture

Mathildedalin palkittu vierasvenesatama sijaitsee historiallisessa ja vilkkaassa ruukkikylässä Teijon kansallispuiston kainalossa. Mathildan Marinan ja kylän muiden yritysten runsas palvelutarjonta saa sinut viihtymään pitkään kaikkina vuodenaikoina. Tyylikäs, valoisa ravintolamme on varustettu A-oikeuksilla. Katettu sisäterassi tarjoaa rauhalliset juhlatilat ympäri vuoden ja ulkoterassillakin kelpaa viihtyä porukalla kesällä. Mathildan Marinasta löytyy myös 6 modernia ja kaunista huonetta majoittumiseen.