Muurame

Täällä nautit lomastasi!
Luonnonkaunis ja aktiivinen Muurame on vain 15 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä! Tule laskettelemaan, golfaamaan, teatteriin, konserttiin tai ratsastamaan. Meiltä löytyy myös padel-kentät ja kotieläinpiha. Luontoretken voi suunnata Muuramenjoen luontopolun tai Muuratharjun maisemiin. Tutustu samalla Alvar Aallon suunnittelemaan kirkkoon ja valoteos UkkoMetsoon. Majoitusta on muun muassa Riihivuoressa.

Juuri sitä parasta

Kohokohtia

Riihivuoren hiihtokeskus

Outdoor & Sports

Muuramen uudistettu hiihtokeskus Riihivuori tarjoaa mahdollisuuden nauttia vauhdikkaista päivistä Riihivuoren kukkulan hyvin hoidetuilla itärinteillä upeiden maisemien kanssa. Riihivuori on loistava hiihtokeskus niin aloittelijoille, kuin edistyneimmillekkin laskettelijoille.

Muurame Golf

Outdoor & Sports

Muurame Golf sijaitsee eläväisen Muuramen kunnan alueella. 18-reikäisen kentän on suunnitellut Lassi Pekka Tilander. Kentän desingissa on huomioitu maaston muodot ja kenttä tarjoaa hyvät haasteet kaiken tasoisille pelaajille. Muurame Golf on ylpeä positiivisesta ja rennosta ilmapiiristään.

Muuramen kirkko

History & Architecture

Kirkon on suunnitellut Alvar Aalto ja tyylisuunta edustaa pohjoismaista klassismia. Kirkko on rakennettu 1929 ja korjattu alkuperäiseen tyyliinsä vuonna 2016. Muuramen kirkon suunnitteluun Aalto sai vaikutuksia häämatkaltaan Italiasta; Campanile-tyylinen kellotorni, pienet ikkunat korkealla, pylväskäytävä sekä kirkon värimaailma viittaavat Italiaan.

Kivitasku

Landscapes & Sceneries

Kivitasku on erilainen, tunnelmallinen ja mieleenpainuva maaseudun järvimiljöössä sijaitseva tila Keski-Suomessa, Muuramessa. Juhlatilana toimii ainutlaatuinen sininen hirsitalo Villa Kivitasku. Juhlatila on rauhallinen paikka virkistäytymiseen, juhlatilaisuuksiin ja kokouksiin. Villa Kivitaskuun mahtuu juhlijoita noin 60 henkeä. Juhlatilaisuuksiin tilattavissa kauttamme erilaista maukasta ruokaa yhteistyökumppaneiltamme tai voitte järjestää oman ruokatarjoilun. Kivitaskun tunnelmallinen haapahirsinen Haikusauna on myös ainutlaatuinen elämys.

Aallotar uimahalli ja kuntosali

History & Architecture

Aallotar uimahalli ja kuntosali on uudistettu 2015. Monipuoliset palvelut tarjoava kuntoilukeskus sisältää 25 m pitkän nelikaistaisen kuntouima-altaan ja lasten altaan. Täällä pääset nauttimaan ohjatuista vesiliikuntatunneista sekä uimaopetuksesta, jotka soveltuvat niin aikuisille kuin lapsille.