Nauvo

Viehättävä ja eloisa saaristoyhteisö
Maatalous ja matkailu ovat Nauvon tärkeimpiä elinkeinoja. Täällä tuotettavat tuotteet ja palvelut ovat varmasti hyvälaatuisia. Osa tuotteista ja palveluista sijaitsee vierassatamassa Kyrkbackenista pohjoiseen. Vierassatamalla on paljon tarjottavaa, aina merkkivaatteista savustettuun kalaan. Lämpimänä kesäpäivänä veneiden, ravintoloiden, kahviloiden ja putiikkien kirjo tuo mieleen Rivieran, kun kävelee rantaa pitkin Framnäsin suuntaan.

Paikka täynnä kulttuuria ja luontoa. Nauvossa on paljon tarjottavaa kulttuurista kiinnostuneelle. Käymisen arvoisia ovat Nauvon keskiaikainen harmaakivikirkko ainutlaatuisine vuodelta 1791 peräisin olevine Schwan-urkuineen sekä Seilin puukirkko ajalta, jolloin Seilin saari toimi spitaalisten karkotuspaikkana. Nauvon luonnosta on mahdotonta saada kyllikseen, se tarjoaa vaihtelua määrättömiin. Nauvossa on sisäsaariston rehevää maisemaa ja ulkosaariston karuja kallioita. Nauvossa on hyvä elää, asua ja työskennellä; täällä on helppo voida hyvin. Nauvo on elämäntapa.

Juuri sitä parasta

Kohokohtia

Nauvon vierasvenesatama

Landscapes & Sceneries

Nauvo on viehättävä ja eläväinen saaristoyhteisö, jossa on n. 1500 asukasta ympäri vuoden. Kesäaikaan väkiluku kuitenkin moninkertaistuu kesävieraiden myötä. Nauvon tärkeimpiin elinkeinoihin kuuluvat matkailu ja maatalous, joiden tuottamista laadukkaista tuotteista ja palveluista voi nauttia mm. Kyrkbackenista pohjoiseen sijaitsevassa Nauvon vierasvenesatamassa, kirkonkylässä. Lämpimänä kesäpäivänä veneiden, ravintoloiden, kahviloiden ja putiikkien kirjo tuo mieleen Rivieran.