Ukkohalla

Löytämisen arvoinen!
Meillä viihdytään ympäri vuoden! Talvella lumivarmoissa laskettelurinteissä ja hiihtoladuilla, husky- ja porosafareilla sekä maastopyörä- ja vaellusreiteillä. Kesäisin Ukkohalla on kuuluisa maailman pohjoisimmasta wakeboard-radastaan. Ukkohallan lukuisista huoneistoista ja mökeistä lomailojen tai luontoelämysten äärelle ei koskaan ole pitkä matka. Kun haluat kokeilla jotakin erilaistas ja hemmotella itseäsi taikka puolisoasi, Ukkohallan huipulla vierailijaa odottavat Sky Cabin Glass Suitesien mukavuudet ja vaaramaisemat. Matkailukylän keskiössä on totta kai myös ravintola, keilahalli ja aina rentouttava Saunamaailman kylpyläosasto.

Ukkohalla ja Hyrynsalmi toimivat näyttämönä myös monille tapahtumille ympäri vuoden. Esimerkiksi Suopotkupallo ja Umpihankifutis keräävät osallistujia paitsi Suomesta, myös ulkomailta.

Juuri sitä parasta

Kohokohtia

Sky Cabin Glass Suites

Landscapes & Sceneries

Miltä tuntuisi viettää yö tähtitaivaan alla, ihaillen taivaan omaa luontonäytelmää mukavan ja lämpimän vuoteen suojista? Kokeile ja vietä yö Kainuun huipulla korkeatasoisissa Sku Cabin-huoneistoissa Ukkohallan upeissa vaaramaisemissa! Ukkohallan rinteiden päällä sijaitsevissa näköalahuoneistoissa on suuri lasikatto ja lasiseinä, jotka mahdollistavat esteettömän näkymän luonnon ja pohjoisen taivaan katseluun ja illalliseen. Sky Cabin Glass Suite -näköalahuoneistot on tehty massiivihirrestä ja majoittavat matkailijoita ympäri vuoden.

Euroopan vanhin aarnimetsäalue Vorlokki

Wildlife & Nature

Ukkohalla-Vorlokin metsä on kuin Kainuun vaaraluonnon näyteikkuna! Kymmenen metrin päässä pururadalta tai hoidetulta ladulta olet jo erämaassa. Vorlokin vanhojen metsien suojelualue ja Natura-alue sijaitsevat aivan Ukkohallan hiihtokeskuksen vieressä. Alueella ja sen välittömässä läheisyydessä on hyvä opastettu polkuverkosto niin vaellukseen kuin maastopyöräilyyn Aarnimetsistämme löytyy päiväreittejä, vaellusreittejä sekä yhteys UKK-reitille. Talvella Ukkohallasta löytyy tietysti paljon hoidettuja latuja ja kelkkailureittejä.

Saunamaailma

Wellness

Saunamaailma on hyvän olon ja rentoutumisen tyyssija upeissa Syväjärven rantamaisemissa aivan Ukkohallan matkailukeskuksen ytimessä. Saunamaailmamme yhdeksän erilaista saunaa ja viisi allasta takaavat ainutlaatuisen saunakokemuksen ympäri vuoden. Monipuolisesta kylpylästä löydät muun muassa infrapunasaunan, savusaunan, virkistäytymisaltaan hierontalaitteineen sekä ulkoporealtaat tähtitaivaan alla. Syväjärveen pääsee pulahtamaan vuoden ympäri!