Pyhtää

Vierailun arvoinen paikka
Aikaisin maininta Pyhtäästä on vuodelta 1347. Alueen taloudelliseen kehitykseen vaikuttivat meren ja Kymijoen läheisyys sekä "Suuri rantatie" - postin ja armeijan väylä Turusta Viipuriin, joka on rakennettu varhaiskeskiajalla.

Pyhtää sijaitsee Kymijoen suistoalueella luoden vesiväylän, joka tarjosi luonnollisen ympäristön kaupan kehittymiselle. Kaunissaari, sekä retkeilijöiden ja hiihtäjien suosikki - Valkmusan kansallispuisto - saavat sykkeesi takuulla kohoamaan. Kansallispuisto on ainutlaatuinen pala erämaata, johon kuuluu Munasuo, joka on Suomen suurin korotettu suo, ja Kananiemensuo, joka tunnetaan märän suon elinympäristöstään, joka kiinnostaa erityisesti sen tieteellisistä syistä! Olitpa sitten luonnonystävä tai et, nämä suot ovat yhtä henkeäsalpaavan kauniita kuin Lappi.

Pyhtää on yksi Suomen vanhimmista kunnista, joka lähestyy 700 vuoden ikää. Ehkä ikä ja kaikki mitä Pyhtää on käynyt läpi yhdistettynä nykyaikaiseen johtamiseen sekä viisaus ja yhteistyökyky ovat ​​tehneet keskiaikaisesta kunnasta modernin, joka on täynnä elinvoimaa ja energiaa.

Yhteistyössä Visit Kotka-Haminan kanssa toivotamme teidät tervetulleeksi Pyhtäälle!

Juuri sitä parasta

Kohokohtia