• Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image

  Iisi melontaloma 2 yötä

  Kahden vuorokauden Iisi melontaloma Linnansaaren kansallispuistossa. Majoitus Oravi Apartments huoneistohotellissa ja 2 päivää melontaa upeissa Linnansaaren maisemissa, Saimaannorpan kotivesillä.

  2 päivää

  Kohtalainen

  Kuvaus

  Helppo ruskamelonta 2 yötä


  Varattavissa syys-lokakuussa

  Haluatko retkeillä ja meloa Saimaannorpan kotivesillä, upeassa Saimaan saaristossa, mutta palata yöksi mukavasti lakanoiden väliin?

  Iisi melontaloma on juuri tätä. Päivisin melontaa, retkeilyä, aurinkoa ja upeita maisemia Linnansaaren kansallispuistossa ja Joutenvedellä. Illaksi takaisin Oraviin, jossa tukikohtana täysin varusteltu Oravi Apartments huoneisto. Iltasauna Oravin kanavan rannalla (yksityisvuoro). Oravissa ravintola Ruukinranta ja kyläkauppa (ravintola auki syyskuussa). Melontakalustona kanootti + varusteet. Vastaanotosta autamme sinua reittisuunnitelun kanssa ja annamme sesongin luontovinkit (esim. mistä voit bongata Saimaannorpan).

  Aamiainen ravintolassa (tai aamiaiskorit huoneeseen) sisältyy pakettiin molempina aamuina. Kerrothan mahdolliset erikoisruokavaliot ennakkoon.

  Hinta: alk. 153,50€/ hlö/ 2 yötä

  Extra: melonta kaksikkokajakilla +15€/ hlö tai yksikkökajakeilla +42€/ hlö

  Lisäpalvelut:

  • Hakupalvelu: Savonlinnasta Oraviin 17€/ hlö/ suunta. Katso aikataulu täältä!
  • Melontaopas 50€/ h. Koulutettu melontaopas opastaa käytännön asioita sekä melontatekniikkaa niin maalla kuin vesillä. Valitse useampi kappale mikäli haluat usemman tunnin.

  Matkaohjelma

  Oravin kylä sijaitsee kirjaimellisesti Saimaan, Euroopan suurimman järvialueen, sydämessä. Idyllinen Oravin kylä sijaitsee Linnansaaren ja Koloveden kansallispuistojen välissä.


  Oravi tarjoaa monipuolisia opastettuja luontoaktiviteetteja, Saimaan suurimman melontakeskuksen ja majoitusta.

  Majoitusta ekologisissa huoneistoissa kylän keskellä

  Viihtyisä huoneistohotellimme sijaitsee Oravin kylässä, lähellä ravintolaa, vierasvenesatamaa ja välinevuokraamoa. Hotelli on rakennettu vuonna 2008 ja siinä on 4 huoneistoa ja 13 studiota. Huoneistoissa on erilliset makuuhuoneet ja ne sopivat 2-4 hengelle. Studioissa on 2 vuodetta + vuodesohva ja ne sopivat 1-3 hengelle.

  Jokaisessa huoneessa on oma sisäänkäynti, wc, suihku, hiustenkuivaaja, minikeittiö (keittolevy, vedenkeitin, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, jääkaappi, pesuallas, kattilat ja pannut), TV ja kuivauskaappi. Lemmikkihuoneet sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Ekologiset arvot ovat meille tärkeitä. Hotelli lämmitetään maalämpöllä sekä ilmalämpöpumpuilla ja on sertifioitu ympäristömerkillä.

  Matkaohjelma

  Melontalomapaketti sisältää melontavarusteet, jotka voi noutaa välinevuokraamosta. Kahden hengen kanootti (+ melat, pelastusliivit, kuivapussit/tynnyrit ja vedenpitävä melontakartta.


  Tervetuloa aloittamaan unohtumaton melontaseikkailu Oravissa. Kylämme sijaitsee keskellä Saimaan saaristoa. Linnansaaren ja Koloveden kansallispuistot sekä upea Joutenveden saaristo ovat kuin melojien paratiisi. Suuria avovesiä ja salmia satojen saarten ympärillä, norppia, yli 30 merkittyä leirintäaluetta, puhdasta vettä.

  Päiväretkillä suosittelemme vierailemaan Linnansaaren pääsaarella. Pääleirintäaluee sijaitsee n. 5,5 km Oravista. Kierros Linnansaaren pääsaaren ympäri on 18 km. Melontakeskuksen henkilökunta auttaa mielellään oikean reitin valinnassa.


  Hintaan sisältyy

  2 yön Majoituksen 2hh Oravi Apartments huoneistossa, aamiaiset, kanootin (melat, pelastusliivit, tynnyrin/ kuivapussin ja vedenkestävä melontakartta), saunavuoro Oravin rantasaunassa 1h.

  Hintaan ei sisälly

  Hakupalvelu Savonlinnasta ei sisälly hintaan. Voit tilata haun myyntipalvelusta. Hinta 17€/hlö.

  Huomioithan

  Kansallispuistossa on satoja saaria ja reittiä voit muokata taitotasosi mukaan. On hyvä osata lukea karttaa, jotta voit navigoida kansallispuistossa. Välinevuokraamon henkilökunta auttaa mielellään oikean reitin valinnassa. Suosittelemme tätä pakettia aikaisemmin melontaa harrastaneille.

  Mitä minun tulee tuoda mukana?

  Säänmukainen ulkovaatetus.

  Tapaamispaikat

  Tämä elämys voidaan aloittaa seuraavista paikoista:
  SaimaaHoliday Oravi
  Kiramontie 27
  Savonlinna

  Iisi melontaloma 2 yötä

  2 päivää

  Kohtalainen

  Seuraava:

  la 07.syysk.'24

  kohde

  Oravi

  alkaen

  EUR 153.50