• Image
 • Image
 • Image
 • Image

  Kesäilta kajakissa, Turun saaristo, perjantaisin

  Tätä hienompaa tapaa kokea Turun lähisaaristoa ei ole! Joka kesäperjantai järjestämme noin 3,5 tunnin merimelontaretkeä lähtöpaikkana Saaronniemi Turun Ruissalossa. Retken aikana opit merimelonnasta hauskan ja rennon iltapäivän aikana, ja pääset kokemaan kaunista saaristoaluetta kokeneen merimelontaoppaan seurassa.

  3 tuntia ja 30 minuuttia

  Helppo

  74 Arvostelua

  Kuvaus

  Tätä hienompaa tapaa kokea Turun lähisaaristoa ei ole! Joka perjantai kesäkuun toisesta viikosta elokuun loppuun järjestämme noin 3,5 tunnin merimelontaretkeä lähtöpaikkana pieni Satava Kayak & SUP-melontavaja, alkaen kello 17. 

  Hauskan ja rennon iltapäivän aikana opit merimelonnasta ja pääset kokemaan kaunista saaristoaluetta kokeneen merimelontaoppaan seurassa.

  Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, ainoastaan halu nauttia hienossa saaristossa.

  Suhteutamme matkaa ja vauhtia sään ja osallistujien mukaan niin että kaikki saavat hienon kokemuksen. Retki sopii aikuisille ja yli 8-vuotiaille lapsille. 8-12 -vuotiaille lapsille varaamme paikkaa kaksikkokajakissa, sitä vanhemmat viihtyvät yleensä paremmin ja pärjäävät hyvin omassa kajakissa.

  Kaikki melontavarusteet (kajakki, mela, aukkopeitte ja melontaliivi) sekä opas kuuluvat hintaan. Paikkaa varanneille lähetetään tarkempi info paikasta, varusteista ja ohjelmasta sähköpostitse.

  Matkaohjelma

  Saavu joko bussilla 14 tai 15 Turun keskustasta, pyörällä tai autolla. Jos tulet bussilla, hyppää kyydistä osoitteessa Kakskerrantie 680. 

  Matkaohjelma

  Ennen kajakkien vesillelaskua käymme läpi muutamia vinkkejä turvalliseen ja tehokkaaseen melontaan rannalla, pakkaamme kajakit ja pukeudumme Aavameren tarjoamiin aukkopeittoihin ja melontaliiveihin. Vedessä ollessamme teemme rentouttavan melontaretkemme osallistujien taitojen ja sään mukaan. Pääsemme kokemaan hiljaisen Naantalin ja Turun saariston ja vietämme vain ensimmäiset muutamat minuutit retken alussa ja lopussa lähellä vilkkaita Turun rantoja. Palaamme takaisin lähtörannalle hieman ennen klo 20.30.

  Hintaan sisältyy

  Kokenut ja hauska merimelontaopas, laadukkaat melontavarusteet.

  Mitä minun tulee tuoda mukana?

  Ota mukaan vaihtovaatteet pakattuina muovipussiin siitä varalta, että kastuisit. Hieman ekstra energiaa (esim hedelmä tai suklaapatukka) ja juomavettä sekä aurinkosuojaa kannattaa myös varata mukaan.

  Tapaamispaikat

  Tämä elämys voidaan aloittaa seuraavista paikoista:
  Satava Kayak & SUP shed
  Kakskerrantie 680
  Turku

  Kesäilta kajakissa, Turun saaristo, perjantaisin

  3 tuntia ja 30 minuuttia

  Helppo

  74 Arvostelua

  kohde

  Turku

  alkaen

  EUR 65.00