• Image
  Kolovesi National Park
 • Image
  Rugged and rocky landscape
 • Image
  Blue sky and water in Kolovesi
 • Image
  Kayaks
 • Image
  Superfood from the forest
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
  Wild pic nic

  Päivän melontaretki Koloveden kansallispuistoon

  Täyden palvelun melontaretki Koloveden jylhässä kansallispuistossa. Melontaoppaan kanssa näet Koloveden parhaat paikat päivässä!

  7 tuntia

  Kohtalainen

  Kuvaus

  Päiväretki Kolovedelle


  Lähde täyden palvelun melontaretkelle Koloveden jylhiin maisemiin. Opastettu retki alkaa Oravista, jossa varustaudumme päivän retkelle. Oravista siirrymme minibussilla Kolovedelle. Voit myös tulla suoraan Kolovedelle omalla autolla.

  Melontaretki mutkittelee Koloveden jylhien kallioiden lomassa, Saimaannorpan kotivesillä. Matkalla tutustumme alueen luontoon ja historiaan, nautimme erälounaan retkisatamassa ja kuumana päivänä voimme myös pulahtaa siniseen Saimaaseen.

  Retki melotaan kajakeilla (yksiköillä tai kaksikoilla). Opas hoitaa reitinvalinnan ja ruokailun, sinä voit nauttia maisemista ja luonnosta. Aikaisempi melontakokemus ei ole välttämätöntä mutta suositeltavaa. Oppaina toimivat alueen hyvin tuntevat, EA taitoiset ja koulutetut melontaoppaat. Jos olet epävarma melontataidoistasi suositteemme että osallistut ensin aloittelijoiden retkelle tai melontakurssiin esim. Oravissa.

  Kesän retkipäivät näet kalenterista. Jos et löydä sopivaa päivämäärää, ota yhteys myyntipalveluun ja sovitaan teille sopiva aika!

  Matkaohjelma

  klo 11.45 Tapaaminen Oravissa, varusteiden tarkistus ja pakkaus.
  klo 12  Minibussilla kohti Kolovettä.

  klo 13  Retki alkaa Koloveden Kirkkorannasta. Ryhmään voi liittyä myös täällä.

  Melontaretki kulkee Koloveden jylhissä mutta kauniissa maisemissa. Matkalla näemme kalliomaalaukset, Koloveden koskematonta luontoa ja nautimme erälounaan tulilla, jollain kansallipuiston saarista. Opas valitsee parhaan reitin sääolosuhteiden, ryhmän nopeuden ja mielenkiinnon kohteiden mukaan.

  noin klo 17.30-18  Paluu Kirkkorantaan ja minibussi Oraviin.

  noin klo 19 Retki päättyy Oraviin.

  Hintaan sisältyy

  Täyden palvelun retki: kuljetus Oravista ja takaisin, ammattitaitoisen melontaoppaan palvelut koko retken ajan, melontavarusteet, erälounaan ja juomavettä.

  Huomioithan

  Ryhmän koko min. 4 henkeä. Retki toteutetaan kun 4 henkeä on ilmoittautunut mukaan. Mikäli minimiryhmää ei saada täyteen, ilmoitamme siitä hyvissä ajoin ja palautamme maksun 100%.

  Ilmoitathat mahdolliset allergiat/ erikoisruokavaliot lisätietovalikossa tai myyntipalveluun ennen retken alkua.

  Aikaksempi melontakokemus ei ole pakollista mutta suositeltavaa. Jos et ole melonut ennen suosittelemme ensin aloittelijan melontaretkeä Oravissa maanantaisin tai vastaavanlainen retki muualla. Osallistujilta edellytetään uimataitoa.

  Mitä minun tulee tuoda mukana?

  Ota mukaan säänmukainen vaatetus ja yksi ylimääräinen vaatekerta muovipussiin pakattuna (mikäli kastut kunnolla). Kuumina päivinä voit ottaa mukaan myös uimapuvun ja pyyhkeen. Aurinkoisina päivinä on hyvä ottaa mukaan aurinkosuojaa (rasva, lasit, hattu). Vesipullo.

  Tapaamispaikat

  Tämä elämys voidaan aloittaa seuraavista paikoista:
  Oravi
  27 Kiramontie
  Savonlinna

  Päivän melontaretki Koloveden kansallispuistoon

  7 tuntia

  Kohtalainen

  Seuraava:

  ti 25.kesäk.'24

  kohde

  Savonlinna

  alkaen

  EUR 112.00