Vuokatti

Meidän luonto
Vuokatin monipuolinen luonto tarjoaa upean ympäristön ulkoiluun vuoden ympäri. Kesällä voit harrastaa alueella useita ulkoilma aktiviteetteja, kuten kalastusta, patikointia, vesiurheilua tai pyöräilyä. Talvi Vuokatissa on todella taianomainen ja voit valita mieluisan lumisen hauskanpidon monipuolisista vaihtoehdoista. Ehkä haluat saada uusia karvaisia ystäviä ja käydä husky-safarilla tai laskea rinteitä ja saada adrenaliinin virtaamaan?

Voit myös nauttia lumi- ja talviaktiviteeteista jopa keskellä kesää: Vuokatin hiihtotunneli ja sisälumimaailma, ovat upea vaihtoehto niille, jotka rakastavat talvea ja haluavat harrastaa hiihtoa, lumilautailua tai laskea rengasmäkeä myös kesällä.

Vuokatissa saat aina henkilökohtaista palvelua ja sydämellisen vastaanoton.

Juuri sitä parasta

Kohokohtia

Vuokatinvaara

Wildlife & Nature

Nöe ja koe Suomen kansalliseläin ja Euroopan suurin petoeläin luonnossa! Ruskea karhu (Ursus Arctos) voi painaa jopa 300 kg. Karhunkatselu on todella ainutlaatuinen elämys ja ehkä elämäsi paras tilaisuus ottaa elämäsi kuva karhusta lunnossa, nauttien mukavasta ja turvallisesta hyvin tehdystä tarkkailu paikasta. Tämä villieläinten havaintopaikka sijaitsee Kuhmossa, lähellä Vuokattia.

Hiihtotunneli

Outdoor & Sports

Maailman ensimmäinen hiihtotunneli on Vuokatin hullu innovaatio, joka kuitenkin saa tunnustusta ympäri maailmaa. Vuokatin urheiluopisto käyttää tunnelia yhtenä harjoittelupaikkanaan ja tämä mahdollistaa lumella hiihtämisen myös kesäaikaan. Korkealaatuiset olosuhteet tunnelin sisällä mahdollistavat hiihtämisen ympäri vuoden.

MAX - sisälumimaailma

Outdoor & Sports

Ainutlaatuisessa MAX-sisälumimaailmassa on aina täydellinen talvi sää. Päivittäin lämpötila on -3 ° C ilman tuulta ja sadetta. Voi pitää hauskaa laskien mäkeä lumirengas-radalla ja kahdella kelkkailumäellä, käytössäsi on monia erityyppisiä kelkkoja. Lumilinna on hauska paikka perheen pienimmille, josta löytyy paikkoja missä liukua, kiipeillä ja hyppiä. Pysyksesi lämpimänä Lumimaailmassa, tarvitset ulkoiluvaatteet.

Kalastus

Wildlife & Nature

Kymmenen prosenttia Suomussalmen alueesta on vettä, joka tarkoittaa yli 1000 järveä ja lampea, jokien ja purojen määrästä puhumattakaan. Kunnan alueelta löydät useita paikkoja uisteluun, perhokalastukseen ja talvikalastukseen.

Vaeltaminen Vuokatissa

Wildlife & Nature

Vuokatin upea luonto kutsuu kaikki nauttimaan raikkaasta ilmasta ja viehättävistä maisemista. Vaellusalueen vaihtelevilla reiteillä voit kokea Kainuun luonnon aivan ainutlaatuisella tavalla. Vuokatin läheisyydessä on useita kansallispuistoja, jotka sopivat erinomaisesti päiväretkille.